Blogzine

Higiénia Online a professzionális higiénia szolgálatában

A Higiénia Online webshop magas minőségű higiéniai anyagokat és tisztítószereket, valamint takarító eszközöket kínál. Termékpalettájukon olyan termékeket találunk, melyeket előszeretettel használnak a profi takarítócégek és a legmagasabb elvárásokat támasztó ingatlanüzemeltetők is. Azonban ezek a termékek bárki számára elérhetők és alkalmazhatók. Körbenéztünk a kínálatban és összeválogattuk azokat a termékeket, ami univerzálisan illeszthető bármilyen környezetbe, ahol emelni szeretnénk a higiénia és a tisztaság fokán.
A tiszta mosdó és a tökéletesen tiszta mosdó között óriási a különbség

Amikor a tisztaságra gondolunk, nekünk mindig egy teljesen rendezett és tökélesetesen tiszta mosdó és fürdőszoba jelenik meg a lelki szemeink előtt. Ahogy az élet más területein is, az ördög itt is a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy egy mosdót folyamatosan patika tisztaságú állapotban és rendezetten tudjuk tartani, ott nem csak a takarításnak kell precíznek lennie, hanem az eszközöknek és a mosdó felszerelésének tökéletesen illeszkednie kell az ott jelentkező igényekhez. Mire is gondolunk?
Mindenki látott már kitakarított mosdót, ahol az összegyűrt kéztörlők hevertek a padlón és a folyékony szappanban úszott a mosdókagyló. Nehezen nevezhető ilyen állapotban tisztának egy toalett, pedig a takarítás lehet, hogy tökéletesen precíz volt. A hiba a kéztörlő adagolók és a hulladéktárolók megválasztásában keresendő. Ha a mosdót használók keze ügyébe helyezzük egyszerűen a higiéniai anyagokat, akkor ez az eset kevésbé fordul elő.
A higienia-online.hu webshopban rengeteg féle WC papír adagoló, kéztörlő adagoló és szappan adagoló közül választhatunk. Akár otthonra, kisebb irodába, üzletben, de igazából bárhová találunk megoldást. A laponként adagolású modellek segíteni fogják a mosdó tehermentesítését akár egy kisebb irobában, akár egy nagyobb kereskedelmi létesítményben szeretnénk megszüntetni a pazarló és szennyező használatot. Ráadásul ezek az adagolók szépek is és esztétikusan illeszkednek az enteriőrbe. A higiéniai töltőanyagok, a különböző wc papírok és kéztörlők puhák, többféle rétegszámmal és mintával választhatók, így minden igénynek megfelelnek.

Érintésmentes kézmosás biztosítása

Manapság már meglepődve tapasztaljuk, ha az érintésmentes kézmosás nincs biztosítva egy mosdóban. Az elmúlt évek során ez alapelvárás lett részünkről bárhová megyünk. Szenzoros szappan adagolókkal és minőségi folyékony szappanokkal ezt az élményt is biztosíthatjuk vendégeinknek, ha a Higiénia Online kínálatából választunk.
Egyszerűen tartsuk a kezünket kényelmesen egy szenzoros szappan adagoló alá, ami pontosan annyi illatos habszappant nyom a tenyerünkbe, mint amennyire egy kézmosáshoz szükségünk van. Nem lesz felesleges érintés, pazarlás és szappanfoltok a mosdón.

Megosztás