Már kapható a szebb képet ígérő új iPhone 14

Már kézbe lehet venni a legújabb iPhone 14 telefonokat és az Apple Watch Series 8 okosóráit. Az új telefonok még lenyűgözőbb fotókat ígérnek félhomályban és erős fényben is. Az előjegyzések alapján az iCentre-ben főleg a nagyobb teljesítményű készülékek iránt magas a kereslet.

Akik előrendelték már pénteken reggel nyitást követően a kezükben tarthatták a legújabb telefonjukat az iCentre Apple Premium Reseller üzleteiben. A legnagyobb érdeklődés a nagyobb felszereltségű Pro és Pro Max iránt van, amelyek többek között részletgazdag fotókat ígérnek a 48 megapixeles fő kamerával és akár kétszer nagyobb fényerejű kijelzőt napsütésben.

„Az előrendelések alapján a legkeresettebbek az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max telefonok, színben a Deep Purple és a Space Black. Valamennyiünknek egyre fontosabb a biztonság és az iPhone 14 Pro és Pro Max telefonok képesek érzékelni, ha súlyos autóbaleset ért minket, segélyhívást indítanak helyettünk a 112-es számra, valamint értesítést küldenek a vészhelyzeti kontaktoknak helyettünk, amikor mi nem tudunk. Ez olyan funkció, amely úgy vélem, akár életeket is menthet.” – mondta Felker Noémi, az iCentre Hungary Kft CEO-ja.

A fejlesztők megújult iPhone-élményt ígérnek a Dynamic Islanddel és a mindig bekapcsolt kijelzővel. A zárolási képernyő is személyre szabható, amihez akár fotót is hozzáadhatunk. Akinek a filmezés a fontos, azoknak jó hír, hogy Akció módban stabilizátor nélkül is rázkódásmentes felvételeket lehet az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekkel készíteni. Filmszerű módban már a filmipar által használt 4K HDR-ben, 24 fps-sel készíthetünk felvételeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .