Modern tapéták – ezúttal a luxus eleganciájával fűszerezve

A modern tapéták éppúgy, mint bármely tapéta stílus kollekciói igen sokrétűek. Modern tapéta lehet egy apró mintás skandináv, egy 3D hatású különleges mintázatú, de a textúrák, faktúrák, vagy az óriásfotók is igazán lenyűgözően képesek hatni a modern enteriőrökben. Már többször bemutattuk a modern tapéták számos stílusba illő, izgalmas változatát, most ezennel a modern luxus tapéták világába kalauzolunk el…
Ahol az Art Deco, a Glamour, az olaszos dizájn és a francia elegancia jó ismerőseiddé válnak, és amelyekkel biztosra vesszük, hogy egy előkelő hotel SPA részlegéhez vagy stílusos halljához is hasonlíthat majd akár a nappalid.

Ezek a modern tapéták, a glamour és a luxus jegyében remekül feldobják majd a hangulatodat is, hiszen a modern luxusnak pontosan ez a lényege: nem szükséges drága és pazarló vásárlásokba bocsátkoznod ahhoz, hogy előkelő, luxus hatású térézetet és ezzel együtt önbizalmat is nyerj.

Hogy értsd, mire is gondoltunk, inspirálódj velünk az alábbi lenyűgözően elegáns modern tapéták egyedi világából!

1. Art Deco luxusminták mesés indigókékben

Pávatoll minta, geometrikus minta vagy egész egyszerűen csak egy elegáns art deco motívum? Ez a gyönyörű, luxus tapéta art deco stílusú látványával az ágy mellett biztosan jókat alszol majd. A hűvös kék árnyalata elősegíti a még nagyobb nyugalmat, és azt hogy kitisztuljon a fejed egy fárasztó nap után.

Fotó: Tapétatrend

1. Olasz elegancia, stílusos dizájn – a geometrikus minták elegáns, aranyló csillogásával

Ha inkább a semleges, letisztultabb tónusokat szereted, de ugyanúgy maradnál a glamour-os csillogás eleganciájánál, akkor érdemes szemügyre venned ezt a gyönyörű arany tónusokban fénylő, luxus hatású geometrikus mintájú luxus olasz tapétát!
A modern tapéták nagyléptékű mintája, izgalmas textúrája, már-már művészi kidolgozottsága itt is gyönyörűen érvényesül. Egy ilyen elegáns tapéta mellett pedig még a legegyszerűbb bútorod is afféle dizájnerkörnyezetbe kerül majd…

Fotó: Tapétatrend

1. Még a fa minta is lehet glamúrosan elegáns, luxus hatást keltő!

Ha egyszerre élveznéd a natúr textúrákat, mint például a fa erezetének szépségeit, és a luxus stílusú modern tapéták látványát, akkor választhatsz a luxus és a természetes trend jegyében egy ilyen elegáns geometrikus fa mintás zöld színű design tapétát!
Bármely stílust és helyiséget feldobhatsz vele, legyen az skandináv, luxus, glamour vagy a modern stílusú terek bármelyike!

Fotó: Tapétatrend

1. Gyöngyház metál anyagon modern stilizált állatminták

És ha már természet, akkor növények a fák után az állatokat sem hagyhatjuk ki! A legtrendibb tapéták közül számos állatmintás vagy legalább stilizált állatmintás darabbal is találkozhatunk. Ezek többsége színes, vidám és vibráló – ám akad köztük kellemesen letisztult, elegánsabb darab is. Mint például ez a modern design tapéta gyöngyház metál alapon modern, stilizált állatmintákkal…

Fotó: Tapétatrend

1. Elegáns, finoman ragyogó páfránylevelek taupe és krém színekben

Levélminták, különböző páfrányok érdekes rajzolata – ezek most a legtöbb modern tapéta gyár katalógusainak főszereplői. Otthonunk falain is szépen mutatnak, nem csak zöld, hanem az ilyen elegáns, finom bézs, halványszürke illetve és krémszínekben, gyöngyházas csillogással is. A Föld jegyét erősíti ez az elegáns, finom tónusú, letisztult olasz modern tapéta is, mellyel bármilyen helyiséget feldobhatsz.

Fotó: Tapétatrend

Az izgalmas, finoman elegáns modern tapéták, luxus tapéták persze itt még közel sem érnek véget: fedezz fel még több szépséget a tapéta trend 2023-as kínálatából akár személyesen is!

A 100%-os elégedettségi garanciával büszkélkedő Tapétabolt Budapest üzletében kollégáink készséggel segítenek Neked és megrendelőidnek is a választásban is – akár személyesen, akár online vásárolnátok meg a kiszemelt, kedvenc tapétátokat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .