Blogzine

Ha elektromos kerékpár, akkor itt a Crussis 2023 széria

Az elektromos kerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek. Nem csak az emberek egy csoportja kedveli az akkuval működő kétkerekű járműveket, hanem sokféle ember szerette meg a biciklinek ezt a típusát.
Ez egy hatékony közlekedési eszköz mindazok számára, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek saját erőből jó hosszan tekerni, a környezettudatos emberek is előszeretettel döntenek az e-bike mellett, illetve azok számára is nagyon hasznos ez a jármű, akik gyorsan szeretnének eljutni a város egyik pontjából, a másikba. Miért éppen az Crussis 2023 ebike mellett döntsünk? Mit tud ez a kerékpár, amit más bicikli nem? Mutatjuk is a válaszokat!

Mit kell tudni a Crussis márkáról?

A Crussis egy világszerte is ismert elektromos kerékpár -és rollergyártó manufaktúra, amely 2013-tól Csehországban készíti a kerékpárokat. 2015-ben készültek el az első sajátmárkás Crussis bringák. Majd 2018-ban az első karbonvázas bicikli is kikerült a gyárból, illetve ugyanebben az évben jelent meg az e-full összteleszkópos sorozat is.
Miért is kedvelik olyan sokan és egyre többen a Crussis elektromos kerékpárjait? Ennek sok oka van, de az mindenképpen az indokok között szerepel, hogy a Crussis minden évben új színekkel és dizájnnal dobja piacra a termékeit. Nem csak az aktuális divatra helyeznek nagy hangsúlyt, hanem a hibátlan technikai megoldásokra is.

Mi alapján választhatunk kerékpárt? Elsődleges a kerékpár típusa

Amikor kerékpárt választunk magunknak, szinte mindig a lista élén áll a kerékpár típusa. Hiszen el kell döntetnünk, hogy milyen környezetben kívánjuk azt használni. Másfajta kerékpár passzol a hegyi túrákhoz, a kerékpárútra, illetve a városi tekeréshez. Eszerint dönthetünk a hegyi kerékpárok, a Cross elektromos kerékpárok, a trekking e-bike-ok és a város kerékpárok, az úgynevezett city elektromos kerékpárok mellett is.

A motor típusa és az akku kapacitása

Elektromos kerékpár vásárlásakor mindkét tényező, azaz a motor típusa és az akku kapacitása is kulcstényező lehet. A motor típusa szerint választhatunk Panasonic e-bike-ot is, illetve OLI típusút is. Ez utóbbit az olasz gyártmányú, OLI SPORT motorral szerelték fel. Az akkumulátor kapacitása pedig többféle lehet: 13 Ah, 14,5 Ah, 17,5 Ah, 20 Ah, 25 Ah.

Feleljen meg a trendeknek

A Crussis e-kerékpárok mindig megfelelnek a legújabb trendeknek is, ami azért elsődleges, mivel a ma embere szereti a modern, dizájnos és kifinomult dolgokat. A Crussis e-bike-ok tervezésekor gondoltak mindenkire, hiszen kerékpárjaik között éppúgy megtalálhatók az élénk színű, mint a szolid visszafogott színben pompázó kétkerekűek.

Megosztás