Blogzine

Esküvői üdvözlőtábla – életre szóló emlék lehet!

Jártál már idegen városban esküvőn? Akkor biztos ismerős az a helyzet, hogy megérkezel a helyszínre, és fogalmad sincs, jó helyen vagy-e, vagy éppen merre kell menned. Az idő telik, lesed a lehetséges násznépet, hogy lehetőleg még az esküvő kezdete előtt rájöjj, ha esetleg rossz helyen jársz. Nos, ezt a stresszt lehet megspórolni a vendégeknek az esküvői üdvözlőtáblákkal, melyek határozottan, de az alkalomhoz illően adják a vendégek tudtára, hogy ott lesz az esküvő.

Miért kellenek az esküvői üdvözlőtáblák?

Ahogy említettük, egyrészt, útbaigazítóként szolgálhatnak azok számára, akik nem helyiek, így nehezebben ismerik ki magukat. Másrészt, a környezettel is tudathatják, hogy itt éppen egy esküvő zajlik – hiszen ki ne akarná világgá kürtölni a boldogságát?
Az esküvő üdvözlőtábla később egy szép emlék is lehet, ami örök életünkben emlékeztethet minket életünk nagy napjára. A minikek.eu oldalon igazán gyönyörű üdvözlőtáblát szerezhettek be erre a jeles alkalomra, ami garantáltan kiállja az idő próbáját!

Milyen legyen az üdvözlőtáblán?

Az esküvői üdvözlőtáblán a vendégek köszöntése, a pár neve, valamint az esküvő dátuma szerepel. A köszönés lehet bármi, amit szeretnétek – leggyakrabban az „Üdvözlünk az esküvőnkön” feliratot kérik. A neveknél főszabályként a menyasszony neve kerül előre, ezután következik a vőlegényé. A végére pedig a dátum – egyrészt, az esküvő dátuma végig fontos lesz életetek során, másrészt, ez szintén informatív a vendégeknek.
A szöveg a táblán egyébként lehet teljesen egyedi, ahogy szeretnétek, hiszen pontosan tudjuk, hogy mindenkinek megvannak a maga szokásai!
A nálunk kapható üdvözlőtábla az esküvőkhöz illő, virágos dekorációkkal, valamint szolid, púderszínű betűkkel készül, így szinte minden esküvő koncepciójába passzol. Ha szeretnél egy örök emléket a nagy napról, illetve biztos akarsz lenni abban, hogy a vendégeid könnyen megtalálják a helyszínt, az esküvői üdvözlőtábla ideális megoldás – nem mellesleg egy újabb dekorációs elem is az esküvődön!

Megosztás