Blogzine

Sokakhoz jutott el az Árfigyelő híre – már több mint 910 ezer látogatója volt az oldalnak

Alig egy hónap alatt több mint 6 millióan értesülhettek a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszerről – tárta fel a Pulzus Kutató felmérése, ami a Napi.hu megbízásából készült. Az 1000 fő, 18 év feletti válaszadó megkérdezésével elvégzett kutatás szerint a válaszadók háromnegyede ismeri az Árfigyelő oldalt, 15%-uk pedig használja is azt.

Ez megerősíti, hogy az egyedi látogatók száma, a július elsejei indulas óta már meghaladja a 910 ezret. Mindemellett az Árfigyelő eredményesen járul hozzá az árak csökkentésehez a figyelt 62 termékkategóriában, ami segíti az infláció letörését.

Az eddigi eredményeket tovább erősítheti, hogy a következő hetekben várható több olyan fejlesztés élesítése, amelyek még hatékonyabbá tehetik az Árfigyelő rendszer működését. A jövőben így szabadon összeállítható és elmenthető bevásárlólista és kalkulátor is segíti majd a fogyasztókat. A felhasználói igényeknek megfelelően fejlesztjük a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. Ezzel párhuzamosan, a fogyasztói igényeknek megfelelően hamarosan tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre is.

Megosztás