Blogzine

Operatív lízing? Remek megoldás!

Ha cégvezető vagy, esetleg a KKV-szektorban dolgozol, akkor érdemes elgondolkodnod az operatív lízingen. A Next Autó szakértője a területnek: a piaci igényekhez igazodva a legmagasabb ellátást kínálja, és remek ár-szolgáltatás aránnyal dolgozik.

Még mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztázzuk: az operatív lízing nem más, mint egy tartós bérleti szolgáltatás. A költségek legjelentősebb eleme a finanszírozási díj – olvasható a téma szakértőjének, a Next Autónak az oldalán. Akkor érdemes ezt a konstrukciót választani, ha a cég, vállalkozás meg kívánja őrizni a hitelfelvevő képességét, és nem feltétlenül akarja megszerezni a lízingelt eszköz tulajdonjogát.

Válaszd a Next Autót

Értelemszerűen felmerül a kérdés: miért a NEXT AUTO Kft.? A Next Auto a piaci igényekhez igazodva kínálja a legmagasabb szintű ellátást, mindez pedig kimagasló ár-szolgáltatás aránnyal párosul. A folyamat egyszerű: a Next Auto szakmai tanácsadással segít abban, hogy a legjobb, legmegfelelőbb autót válassza ki a cég. Ezt követően megveszi a gépjárművet, hogy aztán meghatározott időtartamra, a közösen kialakított havidíj ellenében használatba adja. Az előre megállapodott futamidő során a vállalkozás bérleti díjat fizet, amit költségként számolhat el. Amikor pedig lejár a futamidő, a gépjármű visszakerül a NEXT AUTO Kft.-hez.

Előnyök, amiket jó, ha tudsz

Az operatív lízingnek több előnye is van. Egyszerű az elszámolás és alacsony a kockázat. Amellett, hogy a gépjárművek üzemeltetésével kapcsolatos összes szolgáltatás és költség megjelenik a bérleti díj számlákban, a NEXT AUTO Kft. átvállalja az operatív lízinghez kapcsolódó üzemeltetési kockázatokat. Könnyen kalkulálhatók a havi költségek, miközben a cégedet csak a használat arányában terheli a gépjárművel kapcsolatos anyagi ráfordítás. És ami legalább ilyen fontos: a Next Autó folyamatosan a megújulásra, a gondoskodásra és a kényelemre törekszik.

Megosztás