Hazai pálya

Ingyenes és országos startup esemény hétfőtől, ismert vállalkozó sztárokkal

A Fiatal Vállalkozók Hetén közel 50 ingyenes rendezvény vár országszerte, ahol végre ébresztő előadások keretében osztják meg veled a siker titkát milliárdos vállalkozások vezetői és olyan fiatal vállalkozók, akik rövid idő alatt nagyra nőttek. Részletes program és regisztráció a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon. (x)

Gyere Te is és lesd el a titkukat!

Tudod mi zajlik a nagyvilágban a színfalak mögött?

Hogyan lehet szórakozva pénzt keresni?

Mi kell ahhoz, hogy talpon maradj a gazdaságban?

Hogyan illik élvezni az életet?

Gyere. Kérdezz. Vállalkozz.

Részletes program és regisztráció a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon.

Az eseményeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

FVH1

BUDAPESTI Programok:

Budapesten, tematikus konferenciákon várunk, ha kapcsolatépítésre, inspirációra és tudásra éhezel:

11.17. Hétfő:

Szuper Startup Nap – Tech bizniszed van? Startup cég indításán gondolkozol? Ha Te szeretnél a következő nagy sztori lenni, tanulj olyanoktól, akik már megcsinálták a tutit!

Tervezett előadók: NNG, Leonar3Do tulajdonosai és a Design Terminál főigazgatója osztja meg Veled a sikeres startup cégépítés titkát!

11.18. Kedd:

Business Lifestyle Nap – Vállalkozni egy életstílus. Mivel egy vállalkozó számos emberrel beszél nap, mint nap, tudni kell viselkedni, öltözködni és élvezni az életet. Tudd meg, mit nem tudsz és tanulj a profiktól, hogyan illik élvezni az életet.

Tervezett előadók: Katus Attila, Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó, Zólyomi Zsolt parfümőr, valamint a Divino, Bortársaság, VinCe vezetői

11.19. Szerda:

Show Business Nap – Pénzt keresni szórakozva? Pénzt keresni szórakoztatva! Tudd meg, hogyan leszel hírérték! Derítsd ki, hogyan lehetsz ismert is, nem csak sikeres!

Tervezett előadók: Kovi, Rákász Gergely, Experidance, Dumaszínház, Haszon, Forbes, Üzletrész.hu szerkesztői.

11.20. Csütörtök:

Mentor Nap – Háromszorozd meg az esélyed, hogy SIKERES vállalkozóvá válj! Gyere el és tudd meg miért fontos a támogatás, kik segítették a nagyokat, sőt, hogyan lehet saját mentorod?

Tervezett előadók: Fornetti tulajdonosa, Dr. Zacher Gábor, Legrand vezérigazgató, a FIVOSZ Mentor program mentorai és résztvevői, Kürt Zrt. tulajdonosa, Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és Szórádi Bence, a 2013-as Év Fiatal Vállalkozója.

11.21. Péntek:

International Day (En) – Mi történik a nagyvilágban a kulisszák mögött? Kik azok a fiatalok, akik meghatározóak lesznek a világpiacon nemsokára? A Világgazdasági Fórum ifjú titánjaival elhozzuk Nektek a válaszokat. Nézz be velünk a színfalak mögé!

Tervezett előadók: WunderCar alapítója, Leslie W. Maasdorp a Dél-Afrikai Bank of Amerika leköszönő elnöke, Mark Turrell nemzetközi innovátor, OlivierOullier, a világ egyik vezető üzleti pszichológusa.

Mindennap kapcsolatépítő kávészünet!

Ne maradj le, regisztrálj most!

Gyere. Kérdezz. Vállalkozz.

Részletes program és regisztráció a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon.

Az eseményeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Megosztás