Európa Bio-tavasza

Hatodik alkalommal rendezték meg a Bio-Europe Spring konferenciát és kiállítást. Az amszterdami rendezvényen 1300 biotechnológiai és a gyógyszeripari vállalat vett részt.

Kis késéssel kaptuk a hírt, de sebaj, ettől még érdekes :)

Az Amszterdamban március 19-21. között lezajlott rendezvényen 1300 biotechnológiai és a gyógyszeripari vállalat vett részt. A három nap alatt közel 12000 (!) üzleti megbeszélésre került sor potenciális partnerek között.

A rendezvény Európa legnagyobb partnerkereső konferenciája, melyen 44 ország (többek között: Magyarország, Ausztria, Svájc, USA, Hollandia, Spanyolország) képviselői mellett számos nemzetközi szövetség, klaszter és régió képviselője vett részt.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) 9 magyar cég jelenlétét tette lehetővé, továbbá a HITA ágazati felelőse képviselte a magyar biotechnológiai és gyógyszeripari szektor egészét.

A megjelent, klinikai kutatással és biotechnológiai kutatás-fejlesztéssel foglalkozó KKV-k számos projektjüket mutatták be a partnerkereső konferencián.

A résztvevők:

Auxiliis Pharma Kft.,

BiTrial Kft.

Clinical Research Coordination Kft.

Genetic Immunity Kft.

Hungarotrial Kft.

HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft.

Immunogenes Kft.

TargetEx Kft.

Ubichem Pharma Services Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..