Európa Bio-tavasza

Hatodik alkalommal rendezték meg a Bio-Europe Spring konferenciát és kiállítást. Az amszterdami rendezvényen 1300 biotechnológiai és a gyógyszeripari vállalat vett részt.

Kis késéssel kaptuk a hírt, de sebaj, ettől még érdekes :)

Az Amszterdamban március 19-21. között lezajlott rendezvényen 1300 biotechnológiai és a gyógyszeripari vállalat vett részt. A három nap alatt közel 12000 (!) üzleti megbeszélésre került sor potenciális partnerek között.

A rendezvény Európa legnagyobb partnerkereső konferenciája, melyen 44 ország (többek között: Magyarország, Ausztria, Svájc, USA, Hollandia, Spanyolország) képviselői mellett számos nemzetközi szövetség, klaszter és régió képviselője vett részt.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) 9 magyar cég jelenlétét tette lehetővé, továbbá a HITA ágazati felelőse képviselte a magyar biotechnológiai és gyógyszeripari szektor egészét.

A megjelent, klinikai kutatással és biotechnológiai kutatás-fejlesztéssel foglalkozó KKV-k számos projektjüket mutatták be a partnerkereső konferencián.

A résztvevők:

Auxiliis Pharma Kft.,

BiTrial Kft.

Clinical Research Coordination Kft.

Genetic Immunity Kft.

Hungarotrial Kft.

HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft.

Immunogenes Kft.

TargetEx Kft.

Ubichem Pharma Services Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .