BlogzinePiaci füles

Isztambuli startup verseny

2012 egyik legnagyobb technológiai konferenciája a Webit Congress. Az isztambuli eseményen a Google és a Nokia vezetői mellett a startupoké a főszerep.

Október 20 és 22 között rendezik meg a Boszporusz parti városban a konferenciát, amely Dél-Kelet-Európa országain kívül Közép-Kelet-Európára és a Közel-Keletre is fókuszál. Új típusú szemlélettel, eddig kevéssé ismert piacokkal is megismerkedhetnek, akik ide ellátogatnak. A nálunk is jól ismert amerikai és nyugat-európai cégek mellett orosz, arab és török digitális piacon érdekelt nagyvállalatok és sikeres feltörekvő cégek is bemutatkoznak.

A hazai feltörekvő cégeknek különösen a startup verseny lehet érdekes. Az első 21 helyezett ugyanis a várhatóan ötezer, 50 országból érkező résztvevő előtt tarthat pitch-et és állíthatja fel standját. Jelentkezni az alábbi linken lehet.

 

Pár angol infó:

After the success of the last year’s edition (5300 people from 45 countries attended Webit 2011 – watch this video http://www.youtube.com/user/webitbg) in 2012 we expect to welcome 6000+ visitors from 60+ countries at the more than 7000 sq. meter venue of Lütfi Kırdar International Expo Center.

 

 

Megosztás