Blogzine

Óriási, nívós új co-working irodatér a DBH-tól a város szívében

Nagy területen, mintegy 1200 négyzetméteren nyitott új lokációt a DBH Group szolgáltatottiroda-üzletága, az Advance Offices a Greenpoint7 irodaházban. A VII. kerületi, központi fekvésű ingatlan a nagykörút és a Rákóczi út mellett található, Budapest underground kulturális és kreatív központjában. A közösség szervezése már el is indult!

A Wesselényi utca mellett fekvő Greenpoint7 irodaház első emeleten lévő hatalmas, mintegy 1200 négyzetméteres helyszín tervezése és kialakítása során nagy gondot fordítottak arra, hogy a belső terek hangulata az épület zöld dizájnját még hangsúlyosabbá tegye.

Az új irodahelyszín dizájnkoncepciója merőben eltér a szolgáltatott irodák területén eddig megszokottaktól, könnyed, zöld, inspiráló belső hangulata miatt kifejezetten alkalmas a kreatív, fiatal vállalkozók megszólítására. Az 1200 négyzetméteres alapterületen az irodák, tárgyalók összes üvegfalán és ajtaján a belátást megakadályozó, különleges, homokfújt jellegű grafika, – egy-egy térképrészlet – vonul végig. A motívumokon a városrész ikonikus kávézói, szórakozóhelyei, kulturális pontjai láthatók. A belső terek hangulatában meghatározó a világosság és a tisztaság érzése, a játékosság, és a kreativitásra inspiráló hangulat, a zöld, a könnyedség megjelenítése. A XXI. századi, fenntartható szellemiségű belsőépítészettel és berendezéssel kialakított helyszín részeként nyílik meg az Advance Offices első közösségi irodája, a KoWerk. Az új lokáció a jelentős növekedés elé néző magyar startup és seed capital vállalkozások központja kíván lenni, ezért is kínál az Advance Offices a klasszikus irodai szolgáltatások mellé coworkingnek nevezett közösségi tereket. A coworking egy olyan új munkavégzési módot jelent, amikor a bérlők egy térben, úgynevezett közösségi terekben dolgoznak. Nincs külön leválasztott munkatér, az itt dolgozók könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, ez az új bérleti lehetőség egyesíti az iroda, a klub és a kávézó adta előnyöket.

Nem semmi! Gratula a DBH-nak. A SUU és az EEF csapatai el is kezdték a közösségszervezést!

Az új helyszínen saját fejlesztésű mentorprogram biztosításával, konferenciasorozatok, klubrendezvények megszervezésével akarunk a hazai startup közösségépítés élére állni. Nemcsak tőkével, hanem szakmai tapasztalataink megosztásával is támogatjuk a fejlődni képes, növekedési potenciállal bíró kezdő vállalkozásokat – mondta el Bárány Kristóf az Advance Offices ügyvezető igazgatója.

Az a DBH Group szolgáltatott irodák hasznosításával foglalkozó üzletága, az Advance Offices irodaközpontjai jelenleg két országban, négy helyszínen, Budapesten és Debrecenben illetve Bukarestben, összesen 5700 négyzetméteren kínálnak „A” kategóriás irodákat – mind az alapterület, mind az időtartam tekintetében rugalmas feltételekkel. Ezzel a Nyugat-Európában már ismert irodabérleti konstrukcióval a kisebb vállalkozások is megengedhetik magunknak az exkluzív, mégis elérhető áron kínált irodai közeget.

Megosztás

3 thoughts on “Óriási, nívós új co-working irodatér a DBH-tól a város szívében

 • domix

  Megis mit jelent az elerheto ar? Sajnos nem talalok infokat az oldalukon.

  Reply
  • Egyedileg áraznak. Egyelőre nincsen árlista. Offline módon tudsz egyeztetni. Beszélni kell velük.

   Ha jól tudom, akkor elvben akár a startupodban adott tulajdonrészért cserébe is bérelhetsz fejlesztői helyet! (Kontakt: Bárány Kristóf, DBH)

   Reply
 • Pingback: Újraindul az Üzleti Angyal Klub! | Insider Blogzin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük