BlogzineHazai pályaPiaci füles

A V-csoport alapítója az IVM vezetésében

Berta Zsoltot a kis és középvállalatok változásmenedzselésére specializálódott V-csoport egyik alapítóját igazgatósági tagnak választotta az International Vending Machines Zrt. közgyűlése.

A székesfehérvári székhelyű társaság kockázati tőke (Primus Capital) bevonásával valósítja meg közép-kelet-európai terjeszkedését, amelyben a változásmenedzselésben évtizedes tapasztalatokkal rendelkező közgazdász szakértelmére nagy mértékben számít.

Az IVM Zrt. saját fejlesztésű – Magyar Termék Nagydíj győztes – automatáival vállalatok számára biztosít speciális raktárkészlet-kezelési szolgáltatást. A teljesen automatizált rendszer lényegében a „24 órás” raktárosi szolgáltatásnak feleltethető meg. Az IVM Zrt. szolgáltatásaival a folyamatos üzemben dolgozó termelő és szolgáltató vállalatok költségcsökkentését és folyamatoptimalizálását segíti.

Az IVM Zrt-t magyar magánszemélyek és a Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. közösen indították el, melynek keretében a Primus Capital befektetése a társaság technológiai fejlesztését és regionális terjeszkedését támogatja.

A V-csoport partner Berta Zsolt (képünkön) feladata az IVM Zrt. igazgatósági tagjaként az lesz, hogy évtizedes változásmenedzseri tapasztalatával támogassa a társaság expanziós céljait, szakértelmével hozzájáruljon a cég értékének növekedéséhez.

 

A V-csoportról

A V-csoport azzal a céllal jött létre, hogy az alapítók szakmai tapasztalatával segítse a magyar középvállalatok versenyképességének fejlesztését. A V-csoport szakértői olyan menedzsmenti és tanácsadási know-how-val rendelkeznek, amely költséghatékony és azonnal alkalmazható eszközöket biztosít a vállalkozások számára.

A V-csoport komplex változásmenedzsment szolgáltatásaival támogatja a kis és középvállalatok cégértékének növekedését úgy, hogy közben a hitelezői és befektetői kockázatot minimalizálja.

Megosztás