BlogzineHazai pálya

SUU verseny – meghosszabbítottuk!

Az eredeti április 4-i határidő helyett immár április 8-án, hétfőn éjfélig lehet jelentkezni a SUU startup versenyre. Többen jeleztétek, hogy neveznétek és kevés volt az idő. Tehát módosítottunk. Plusz tegnap délután megtartottuk az érdeklődő nevezőknek a konzultációt.

Az első határidőig 52 pályamunka érkezett be és 6 projekt jött el a délután megtartott konzultációra. Ezen egyenként megnéztük a nevezendő prezentációkat és próbáltuk kielemezni, javítani az előadásokat. Nagyon izgalmas preziket láttunk a Nerby-tól:

Egy klasszikusan szép fejlődési ábra a Nerby-tól. Javasoljuk más prezibe is!
Egy klasszikusan szép fejlődési ábra a Nerby-tól. Javasoljuk más prezibe is!

Vagy a történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: amikor a Brickflow új prezentációját láttuk a szoftveres eszközön magán.

Balogh Eszter, Brickflow designer prezentál
Balogh Eszter, Brickflow designer prezentál

 

Aztán többek között megnéztük az Online Tanterem tervezett pályamunkáját. izgalmas magyar innováció, a Google szemüveg kapcsán nagy hype-nak örvendő videószemüveg, amely azonban a Google szemüvegnél – az alkotók szerint – sokkal izgalmasabb.

shy

A 3 órás szeánsz végére befutott az InsiderBlog csapata is, akik egy szomszédos konferenciáról érkezve számoltak be az ottani mobilos startup-okról.

Mozgalmas pályázói – alkotói napunk volt.

20130404_183509

Szóval április 8-ig várjuk a többi pályamunkát, illetve ezután már biztos nem lesz hosszabbítás. A befektetői zsűri szerdán ül össze és dönti el, hogy ki a legjobb 8 pályamunka, aki a döntőben április 18-án prezentál. Őket az április 18-i hét elején fogjuk felkészíteni és trenírozni.

A zsűri döntését csütörtökön (ápr. 11-én) publikáljuk és jelezzük a pályázóknak.

Szóval ez a várható menetrend, küldjétek a pályázatokat, várjuk:

http://suu.hu/competition/

 

Megosztás