BlogzineHazai pálya

Startup „rapid-randi” a tőkésekkel

Mutasd be a startupod másként! Általában a forrást kereső vállalkozóknak kamerák kereszttüzében kell tudniuk néhány mondatban, blikkfangos prezentáció kíséretében bemutatniuk vállalkozói ötletüket. A május 7-ei Startup Networking konferencián e helyett négyszemközt, az ismert rapid-randi formában tehetik ezt meg a tőkét keresők. Blogunk az esemény médiapartnere.

Amíg a hagyományos startup rendezvényeken a finanszírozási forrást kereső vállalkozóknak jellemzően több száz árgus szempár, a projekten fogást kereső kockázati tőkések, kamerák kereszttüzében kell tudniuk néhány mondatban, blikkfangos prezentáció kíséretében bemutatniuk vállalkozói ötletüket. Lámpalázasan ez bizony nem könnyű feladat, márpedig igen sok múlik az első benyomáson. A május 7-én megrendezésre kerülő Startup Networking konferencián azonban nem kell ettől tartani. A jelentkezők közül előzetesen kiválasztott 10 sikeres ötletgazda ugyanis négyszemközt, a konferencián résztvevő öt befektetőnek külön-külön mutathatja be projektjét, megspórolva ezáltal a nyilvános prezentáció kellemetlenségeit. A startup rapid-randira beérkező pályázatok közül szakértőkből álló zsűri választja ki azt a tíz legígéretesebb projektet, amely május 7-én részt vehet a négyszemközt zajló prezentációkon.

300x250banner (1)

 

A budapesti Kolor Bárban megrendezésre kerülő konferenciára, illetve a startup bemutatkozóra bármely iparából regisztrálni lehet, eddig IT, telekommunikáció, gépipari, könnyűipari, építőipari, logisztikai és élelmiszeripari pályázatok érkeztek.

A konferencia programja: http://extremenet.hu/startupkonferencia/

Médiatámogatók: Insiderblog, Origo, Kreatív, ITBusiness

Megosztás