BlogzineHazai pálya

Startup Networking – már csak egy hétig lehet regisztrálni!

Május 7-én jön az Extreme Net Startup Networking rendezvénye, amelyre még egy hétig jelentkezhetnek még az érdeklődők. Blogunk az esemény kiemelt médiapartnere.

konferencia célja, hogy betekintést nyújtson a startupok világába a kockázati tőkések szemüvegén keresztül, egyúttal lehetőséget teremtsen a valóban ígéretes ötlettel rendelkező vállalkozóknak a bemutatkozásra és a gyümölcsöző kapcsolatépítésre.

Sikeres év volt 2012 a magyarországi kockázati tőke szegmens számára, idén pedig a Jeremie II  – sőt az újonnan meghirdetett Jeremie III – alapok indulásával a kihelyezhető tőke még tovább gyarapodik. Ígéretes, tőkebevonásra felkészült vállalkozásokból azonban még mindig hiány mutatkozik.

Kérdés, hogy vajon lesz-e elég ígéretesnek tűnő ötlet, amelyekre el lehet költeni a milliárdokat? Alkalmas-e a közeg ma Magyarországon a startupok számára? Berobban-e a hazai startup piac a Jeremie II és III alapok indulásával? Mi a garancia arra, hogy nem egy lufit fújunk, ahol túl sok a tőke, túl sok a megalapozatlan projekt?

Vagy, ami a „wannabe” startup vállalkozók fejében motoszkál: százból hány projekt talál befektetőt; valóban csak az első millió megszerzése nehéz; milyen arányban válnak a befektetések bukássá? Kérdéses az is, ami a hazai startup ökoszisztéma formálódását, alakulását illeti: hogyan változik az inkubátorok szerepe a következő években?

A szektort érintő, megválaszolásra váró kérdések száma szinte végtelen, ezek közül igyekszik a Startup Networking konferencia minél többre választ találni a kockázati tőkésekkel és a már forrást szerzett startupokkal zajló panelbeszélgetések, előadások keretében.

su_networking

A rendezvényre május 1. szerdáig lehet regisztrálni a honlapon.

A konferencia időpontja: 2013. május 7.

Helyszín: KOLOR Bár Budapest, 1075 Király u. 13. (Gozsdu udvar)

További részletek a weboldalon: www.extremenet.hu/startupkonferencia

Blogunk a konferencia kiemelt médiapartnere.

Megosztás