Blogzine

Világpiacra készülnek magyar designerek

Újszerű gravírozott fűszertartóval jelentkezett a cég.

A Flying Objects egy frissen alakult design stúdió, melyet ketten alapítottuk, Húnfalvi András és Laufer Ferenc – formatervezők. Projektjeik részint saját fejlesztésű tárgyakból, részint megbízásos termékfejlesztési munkákból állnak.

„Mindketten rajongunk a jól megtervezett tárgyakért. Azokért a dolgokért, amelyek környezetünket funkcionálisan és esztétikailag meghatározzák. Hisszük, hogy a hazai innovációs szektor akkor lehet igazán sikeres, ha kihaszálja a jó designban rejlő üzleti értékeket. Küldetésünk, hogy alapos, időtálló és fenntartható designnal alkossunk nagyszerű termékeket – Magyarországról, világszínvonalon.”  – mondták el a cégalapítók

A konyhában szinte minden alapanyag tárolására alkalmas Fill család nemrég készült el.

fill_4A lehetséges konyhai összetevők a fényes mázba vannak gravírozva. A gravírozás elmattítja a betűk felületét, így ha egy krétával, vagy színes ceruzával átsatírozzuk, könnyen felveszi azok pigmentjeit, így egy ceruzával lehet kiemelni, mit is tartunk az edényben.
Ám ha valaki nem találta meg a tároló oldalán a megfelelő összetevő nevét, akkor is rendelkezésére áll egy biankó mező, amire bármit ráírhat.
Az így láthatóvá váló felirat a használat során is hosszú ideig tapintásbiztosan megmarad a felületen. Már csak annyi dolgunk van, hogy a tárolót megtöltsük a választott alapanyaggal.
Ha viszont később mást töltünk a tárolókba, a régi jelölés eltüntetéséhez mindössze egy mosogatószeres szivacsra van szükségünk.
Az anyagok

fill_1
• A tárolók magas minőségű pircelánból készülnek
• A kupakok olajkezelt tölgyfából vannak, hogy a tárolt alapanyagokat minél hosszabb ideig tartsák frissen
• A fedők és szórófejek újrahasznosított gumival vannak szigetelve
Fenntarthatóság
• A jelöléshez nincs szükség cédulákra és matricákra, mindössze egy ceruza kell hozzá. Ezáltal nem termelünk szemetet.
• Az Fill gondosan összeválogatott természetes alapanyagokból készül, amelyekkel a bennük tárolt alapanyagok hosszan frissek és egészségesek maradnak.
Megosztás