BlogzineHazai pálya

Pécs: jövő héten Connect-IT 2013

A Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont ad helyet a pécsi Connenct-iT 2013 konferenciának, amelyen a startupok lehetőségeiről is szó esik majd  2013.07.26-án pénteken.Az Információmenedzsment Innovációs Klaszter rendezvényén, a NIH, a FIVOSZ, és a HVCA mellett tanácsadók és már működő startupok is előadóként jelennek meg. A kockázati tőke és a pályázati lehetőségek körül forog a délelőtti plenáris program.


A „TAPASZTALATOK” szekcióban a Ma este színház, a MarkCon csoport és a Multipass Solution előadója osztja meg tapasztalatait.

pécs

 

A „HOGYAN” szekcióban Károlyi Antal üzleti angyal, Hűvös Ágnes üzleti coach és Gönczi Péter, EasyExplainVideo képviselője keresi a hogyan kérdésre a válaszokat.

A konferencia egy kerekasztal beszélgetéssel zárul, ahol a plenáris ülés résztvevői beszélgetnek a hazai innovációs lánc továbbfejlesztési lehetőségeiről.

A konferenciára valószínűleg nem fogunk eljutni, de végre Pécsett is megjelentek a startup világ első üzenetei. Reméljük, hogy a régióban sokak számára hasznos információkkal  szolgál majd a rendezvény.

Részletes program a szervező weboldalán érhető el.

Megosztás