Blogzine

Neked tetszik az ötleted. Vajon a piacnak is?

Neked tetszik az ötleted. Vajon a piacnak is?

Találd meg a vevőidet! meetup a BME Management Szakkollégium szervezésében. 2014. június 13. 9:00-12:00 @ Design Terminál (regisztráció). Blogunk az esemény médiapartnere.

 Van egy jó ötleted? Tudod, hogy ki fizetne érte? Lehet biztosra menni egy vállalkozás elindításával azelőtt, hogy kész lenne a termék? Június 13-án a BME Management Szakkollégium és a Design Terminál együttműködésében ezekre a kérdésekre keressük a választ tapasztalt magyar startupperekkel.

A Találd meg a vevőidet! meetup előfutára az augusztus első hetében megrendezendő Menedzsment Akadémia tábornak. A nemzetközi startup világban az egyik legfontosabb lecke, hogy egy termékfejlesztési folyamat csak akkor működhet jól, ha a vállalkozás folyamatosan kommunikál potenciális fogyasztóival az igényeikről.

MA2014_meetup_osszefoglalo_140609

A meetupon ennek tapasztalatairól beszélgetünk, a Menedzsment Akadémia táborban egyetemisták számára biztosítunk lehetőséget, hogy elsajátítsanak és kipróbáljanak validációs módszereket saját projektjeiken.

Mindezekhez pedig szorosan kapcsolódik a környezetünk, saját ökoszisztémánk fejlesztése, ezért az előadásokat követő networking során folytatjuk a 2012-ben megkezdett Startup Térkép frissítését a közösség erejével!

Gyere el és tedd fel magad Magyarország Startup Térképére!

 Előadások: Hogyan ismertem meg a fogyasztóimat?

Sokan ismerik a Dropbox sikersztoriját, akik egy demo videó hatására 75000 feliratkozót szereztek egy éjszaka alatt. Minden vállalkozás elindulásakor szükség van ilyen típusú megerősítésre. De hogy csinálják ezt sikeres vállalkozók elérhető közelségben, saját startup ökoszisztémánkban?

Előadóink:

Gulyás Sára – alapító, designer @ Pikkpack

Nemrég szerzett egy Kickstarter kampánnyal több mint 20.000 USD támogatást designer cipő projektjének, és nálunk beszél róla először élőben. Kíváncsi vagy, milyen tapasztalatokat szerzett?

Balogh Péter – társalapító, vezérigazgató @ NNG

Az egyik nagy magyar sikersztori – garázscégből nemzetközileg sikeres vállalattá váltak, amin Balogh Péter a cég egyik első embereként dolgozik több mint egy évtizede.

Badó Andrea – product manager @ Prezi

Validáció a gyakorlatban – mikor, mit és hogyan? Nap mint nap átéli Magyarország egyik legsikeresebb startupjánál, hogy miért elengedhetetlen a fogyasztói igények ismerete termékfejlesztés közben.

Schleer Tamás – vállalkozó, freelance business developer @ Ntice, Internfish, ususty

Mik a validáció ellenségei, kinek nem éri meg validálni?

Hanczár Gergely – head of Nextelerator Startup Factory @ Nextent Innovation

Egy igazán sokszínű vállalkozó – matematikus, informatikus, tanár és írásszakértő háttérrel – jelenleg élesben dolgozik több projekt validációján. Hallgasd meg, milyen tapasztalatokat szerzett!

Kerülj fel Magyarország startup térképére!

Kíváncsi vagy, kik alkotják a magyar startup ökoszisztémát jelenleg? Neked hol a helyed ezen a térképen?

Az Insiderblog és a startup világ több más szereplőjének köszönhetően alakult ki két éve a Startup Térkép 2012. A kezdeményezés idén is folytatódik, mi egy közösségi akcióval szeretnénk beindítani a folyamatot, az Insiderblog által számunkra biztosított kiindulóanyagok segítségével!

Gyere el rendezvényünkre, ahol a közösség erejével alakítjuk ki, hogy számunkra hogy néz ki ez a hálózat!

Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint regisztrálni, eljönni az eseményre és magaddal hozni legalább egy névjegykártyát, amit elhelyezel a térképen!

Regisztrálj még ma!

Megosztás