BlogzineHazai pálya

Budapesten alakítják a JavaScript jövőjét

A május 14-15 között rendezendő JSConf Budapest célja, hogy bemutassa, hol jár és merre tart a JavaScript világa, mégpedig olyan előadókkal, akik élen járnak szakterületük újdonságainak alkalmazásában. 

A JSConf konferenciacsalád eseményei eddig olyan helyszíneken kerültek megrendezésre, mint San Francisco, Berlin, vagy New York, ami a magyar fejlesztők számára nem feltétlenül volt (földrajzi vagy pénzügyi okok miatt) elérhető, ezért a Ustream és a RisingStack elhozta az eseményt Budapestre, és a külföldi konferenciákhoz képest lényegesen olcsóbban tette elérhetővé.

js-konf

“A böngészők keményen küzdenek azért, hogy megszerezzék azokat az előnyöket, amikre a natív alkalmazások fejlesztői a mobil platformok létrejötte óta támaszkodnak. GPS? Pipa. Gyorsulásmérő? Kész. Teljesítmény? Arra még visszatérünk. De a natívan fejlesztők legvonzóbb eszközei a push értesítések, amit az emailben érkező figyelmeztetések nem tudnak helyettesíteni.”  “The web is getting pushy”

Phil Nash

Developer Evangelist

Twilio

“Áprilisban indul a konferencia Diversity Sponsorship programja, amely keretében hátrányos helyzetű emberek pályázhatnak olyan ingyenes, szponzorált jegyekre, amelyet magánszemélyek vagy cégek fizetnek ki jótékonysági alapon. További információ a lehetőségről konferencia honlapján található: Diversity Sponsorship”

Tóth Szabolcs

Senior Frontend Engineer

Ustream

 

A konferencián előadást tart többek között Sebastiano Armeli, a Spotify vezető szoftvermérnöke, Soledad Penadés, a Mozilla evangelista csapatának tagja, és Matthew Podwysocki a Microsofttól, aki a Netflix által alkalmazott aszinkron JavaScript programozást mutatja be.

A JSConf konferenciacsalád oldala:

JSConf.com

További információk az eseményről:

JSConfBP.com

Megosztás