Blogzine

Dátumváltozás!

A  Women Startup Competition Europe júniusra ugrott!

A dátumváltozás hátterében az áll, hogy versenyünk, a Brain Bar Budapest kiemelt esti programjaként még nagyobb lehetőséget ad, a minimum felerészt hölgyekből álló startupok részére a tőkeszerzésre, a nemzetközi megjelenésre és értékesítésre. Az új partnerség tovább erősíti az elmúlt időszak versenyeit is jellemző törekvést, hogy a résztvevők számára minél nagyobb publicitást, képzést, tapasztalatot és értékes kapcsolatokat adjon.
womanA Brain Bar Budapest​egy egyedülálló nemzetközi fesztivál, amelyen a világ élvonalbeli gondolkodói ütköztetik véleményüket a technológiai fejlődés társadalmi hatásairól, és Európa szerte csábítja ide a legjobb előadókat, lángelméket, befektetőket és kiváló szakembereket, így tökéletes alap és fórum azoknak, akik fejlődni, tanulni, alkotni és/vagy szebbé, jobbá szeretnének tenni valamit a jövőben.

A kiváló mentor csapat, oktatók, nemzetközi zsűri és a kiszolgáló csapat, a támogatók és partnerek hatékony segítsége mellett is hatalmas energiát és befektetést igényel egy igazán igényes versen és rendezvény létrehozása.

Idén sincs ez másként és versenyünk minőségét csak úgy tudtuk biztosítani, hogy új partnereket kerestünk hozzá. Szerencsére a Brain Bar Budapestben sikerült olyan félre találni, akivel egymást erősítve sokkal többet és magasabb színvonalunk tudunk adni a résztvevőinek, mint eddig valaha.

Tesszük mindezt azért, mert hiszünk, hogy Budapest vonzó és inspiráló hely lehet vállalkozási szempontból, magyar és nemzetközi csapatok számára is. Továbbra is hiszünk a körülöttünk lévő új vállalkozókban, nemre és életkorra való tekintet nélkül (lsd. #nogenderissue kampányunk).

AZ ÚJ PROGRAM:

Nevezési határidő: ​2016. Február 17 2016. Május 2.

Döntőbe jutott csapatok kiválasztása: ​2016. Február 22 2016. Május 7.

A döntős csapatok felkészítő tréning: ​2016 március 17 ­ – 20​ 2016 május 30 ­ június 7.

Demo Day: ​2016 március 21 ­ Június 3­4-.

Érdemes mielőbb beadni a nevezéseket, mert az elődöntőben, az eddigi 12 kiválasztott döntösön kívül, még egy közönségdíjas csapat is bekerülhet a legjobb 13 közé.

Az ötletek tekintetében semmilyen tematikai megkötés nincs. Bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, hogy az ötlete számot tarthat a nagyközönség és a befektetők érdeklődésére.

Megosztás