Blogzine

Ismét nemzetközi díjat kapott a KAPTÁR közösségi iroda

Azt követően, hogy 2016-ban a Forbes magazin amerikai kiadása által publikált listán a világ 5. legjobb coworking-irodájának bizonyult, a KAPTÁR közösségi iroda idén újabb nemzetközi elismerésben részesült.

A világ legnagyobb, több mint 5000 közösségi irodát tömörítő szervezetének, a Coworkernek a szavazásán a magyar és külföldi coworkerek, freelancerek valamint digitális nomádok a KAPTÁRt választották Budapest legjobb közösségi irodájának.
A verseny győztesei azon közösségi irodák közül kerültek ki, amelyek az elmúlt év ezernél is több nemzetközi review-ja, szavazata és pozitív felhasználói visszajelzése alapján szolgáltatási területükön a legjobbnak bizonyultak.

„Hat évvel ezelőtt, amikor a KAPTÁRt alapítottuk, mi voltunk az ország második közösségi irodája. Akkor még azt is meg kellett magyarázni a hozzánk betérőknek, hogy mi az a coworking… Mára nagyot fejlődött a piac, sok a versenytársunk. Ez azonban csak még értékesebbé teszi a számunkra a Coworker Members’ Choice Award-ját. Ez ugyanis azt mutatja, hogy hat éve folyamatosan az élmezőnyben tudtunk maradni” – mondta a díjról Levendel Áron, a KAPTÁR alapítója és ügyvezetője. A VI. kerületi Révay közben, az Andrássy út és a Bazilika szomszédságában található
közösségi iroda sokat tesz azért, hogy piacvezető szerepét megőrizze. KAPTÁR Happeningnéven tavaly új rendezvényteret nyitottak, illetve a hagyományos, hot deskes coworking munkaállomások mellett ma már ún. FIXIE-szolgáltatást is biztosítanak azoknak a freelancereknek és kisebb vállalkozásoknak, amelyek  a szabadságot és személyre, cégreszabott saját tér előnyeit szeretnék kombinálni.
A KAPTÁRnak ezt a tulajdonságát méltatta a díjról szólva Leanne Beesley, a Coworker ügyvezető igazgatója is.
„A Members’ Choice Award idei díjazottjai, így a budapesti KAPTÁR is olyan coworking irodák, amelyek egyszerre tudnak inspiráló környezetet és közösséget biztosítani a tagjaiknak, legyen szó szabadúszókról vagy növekedési fázisban lévő vállalkozásokról”,mondta a cégvezető.

Megosztás