Blogzine

Flow, boldogság, jóllét a munkahelyen

Irodai kutya, babzsákfotel, csocsóasztal – „kellékek”, amik inspirálóvá tehetik a munkakörnyezetet. Pontosan milyen is ma a boldog munkahely, mitől vallja magát valaki elégedett alkalmazottnak? Hogyan motiválhatják dolgozóikat a cégek és milyenek a jövő szervezetei? Miért fontos foglalkozni a munkavállalókkal, hogyan kapcsolódik ehhez a stressz és a jóllét kérdése?

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség május 17-i konferenciáján a boldog munkahelyek kérdését járja körbe. Meghívott szakértőik a pszichológia, a szociológia, a szervezetfejlesztés és a projektmenedzsment területéről érkeznek, és különböző szempontok alapján világítják meg a témát. Pszichológus mutatja be a boldogság alapjait a munkában, az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy boldog céges kultúrába és a Flow elmélet sikeres alkalmazásába, de szó lesz a Bruttó Nemzeti Boldogság fogalmáról és eredményeiről, motivált szervezetekről, jövőbe mutató projektekről és a holnap munkahelyeiről is.

A program szervezője az idén már 21. születésnapját ünneplő Magyar Projektmenedzsment Szövetség évente két alkalommal rendez a szakmának és laikusoknak egyaránt szóló nagyszabású konferenciát. Körkapcsolások elnevezésű programjain a projektmenedzsment aktuális, érdekes kérdéseit járják körbe, lehetőséget teremtve a tagoknak és vendégeknek, hogy előadások és kötetlen beszélgetések keretében gyakorlati eredményeken keresztül lássák a projektmenedzsment szakma helyzetét, és képet kapjanak annak határterületeiről is.
Inspiráló előadások, hazai jó példák, flow-élmény várható a 29. Körkapcsolás konferencián május 17-én a Kopaszi-gáton található Öböl házban. Bővebb információ és regisztráció: https://www.pmsz.hu/rendezvenyek/pmsz-sajat-esemenyei/29-korkapcsolas-413

29. Körkapcsolás
Helyszín: Öbölház (1117 Budapest, Kopaszi-gát 2.)
Időpont: 2018. május 17. 13:00 – 18:00

Megosztás