Blogzine

Lányok: Unplugged felkészítő workshop regisztráció

Témája: Hogyan induljunk el a piacon, ha van egy jó ötletünk.

A workshop szervezője: Müller Tamás, Women Startup Competition (WSC)

„A WSC Unplugged megelőző felkészítő eseménysorozatunkat azért hoztuk létre, hogy az innovatív ötletekkel rendelkezőknek az elindulásban, a már sikeresen működő helyi vállalkozásoknak a terjeszkedésben és nemzetközi piacralépésben segítsünk. Az üzleti modellek, kommunikációs és prezentációs készségek javításával önbizalmat csempészünk a résztvevőkbe és ösztönözzük őket arra, hogy ötletüket bátran prezentálják a befektetők és nagyobb vásárlók, támogatók előtt.”

A workshop rövid leírása:
A tréning résztvevői olyan hatásos segítséget kaphatnak üzleti-, előadás módbeli és csapatépítési területeken, amely hatékony segítséget jelent a következő időszak sikeres vállalkozásainak megteremtésére és lehetőséget ad az egész európai női vállalkozói társadalmat összefogó ringbe való csatlakozásnak, ahol a jövő női vállalkozásai egymást támogatva mérkőzhetnek meg nemzetközi szinten is jelentős sikerekért.

Kocsma 4-es terem – 13h – 18h
Maximális csoportlétszám: 15 fő

REGISZTRÁCIÓ MENETE – FONTOS!!!

A Vállalkozók Nők Világnapja eseményen való részvétel előfeltétele az előre megvásárolt jegy, melyet az alábbi oldalon tudsz megtenni:
https://tixa.hu/vallalkozo-nok-vilagnapja-2019 fbclid=IwAR2TTmtHlxzrVlxojMM7stigZelBiLqf7ZC1tu4VYt2JztG_wpA5SAPJBmQ
A jegy jogosít az időrendben egymáshoz illeszthető workshopokon való részvételre, de nagy szeretettel kérünk, hogy hogy csak annyi workshopra regisztrálj, amennyin BIZTOSAN részt veszel, hogy ne vedd el a helyeket más érdeklődőktől.
A workshopokra a jegyvásárlás után érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. Ha a helyszínen nem tudsz érvényes jegyet felmutatni, akkor sajnos nem tudsz részt venni a workshopokon sem. Ha már esetleg regisztráltál workshopokra, és még nem vettél jegyet, akkor a regisztrációd követő 2 napon belül tedd ezt meg, különben törlődik a regisztrációd. Köszönjük és várunk szeretettel november 18-án.

Megosztás