BlogzineHazai pálya

Startra fel! Íme a startup-közösség állásoldala!

Az Aarenson Consulting és az InsiderBlog.hu közös együttműködéseként nemrégiben elindult az első közösségi, és kifejezetten startupokra szabott álláshirdetési portál. Az oldalt a jobb felső sarokban kattinthatjátok a Startup Állások menüpont alatt.  

Mi történik, amikor az InsiderBlog találkozik egy munkaerő-közvetítő weboldallal? Hát megszületik az első, kifejezetten a startup körökben állást kínálók és állást keresők közösségi portálja.

És miben több ez az oldal, mint egy szimpla állásportál? Abban, hogy itt a startup iparág hírei, a startup cégek állásajánlatai és egy munkaerő-közvetítő cég szolgáltatásai találkoznak, egy helyen.

Az oldalt a jobb felső sarokban kattinthatjátok a Startup Állások menüpont alatt, vagy közvetlenül itt értitek el.

Miért jött létre?

A hatalmas állásportálok egy kreatív szakember számára nagy kínt jelentenek. Zömmel „multikatonákat” keresnek, nemritkán olyan munkakörökbe, amely jól fizet ugyan, de a szakértelmen túl kevés izgalmas kihívást kínál.

Nem is szólva a munkakultúráról. Aki ugyanis egyszer belekóstol a legendás Google munkahelyi életérzésbe, az nem szívesen megy el egy szürke épület sokadik emeleten lévő, szürke paravánokkal elválasztott, szürke egyéniségekkel megtöltött nagyvállalathoz, hogy ott húzzon le éveket.

Alább pedig egy nem épp szürke startup csapat egy amúgy szürkének tűnő irodában…

su-allas-nem-szurke
Szép csajokkal mindig öröm együtt dolgozni…

Éppen ezért az Aarenson Consulting és az InsiderBlog.hu újat és egészen mást szeretne nyújtani a hozzánk látogató munkakereső szakembereknek. Itt kifejezetten a startup ökoszisztéma által keresett startupper munkakörök fordulnak csak elő.

A versenyszféra már ismert és megszokott munkakörei továbbra is elérhetők egyebek közt az Aarenson Consulting főoldalán.

 

Hogyan működik?

A munkaadók az oldalon igen kreatívan és egyedien is prezentálhatják a keresett szakember profilját és mellette külön felületet biztosítunk arra, hogy cégüket is bemutathassák. Ez azért kiemelkedően fontos, mert a tapasztalatunk szerint kevés pályázó néz alaposabban utána a hirdető cégnek és elküldött anyaga nem mindig megalapozott döntés eredményeképp született.

„Szeretnénk ha a Megbízó már az első megjelenés során pozícionálni tudná magát a munkaadók sorában és a hozzá érkező jelöltek valóban releváns pályázók lehetnének. Portálunk a startup cégek munkakultúrájának megismertetésében és ezen munkaadók által kínált lehetőségek hangsúlyozásában vállal szerepet.” – hangsúlyozza Bogdanovits Péter, az Aarenson Consulting ügyvezetője.

A puding próbája az evés! A bevezetési kampány időszakában (6 hét) minden hirdetőnk 3 munkakört féláron hirdethet meg, amíg kipróbálja rendszerünk.

Az első 5 hirdető cég hirdetéséhez ajándékba banner felületet biztosítunk!

Ajánlatunk 2013.11.30-ig érvényes.

Érdeklődés:

aniko.petho@aarenson.hu

www.aarenson.hu/startup

https://insiderblog.hu/startup-allasok/

Megosztás

One thought on “Startra fel! Íme a startup-közösség állásoldala!

  • Nekem volt szerencsém nagyon-nagyon régen Anikóval együtt dolgozni, kiközvetítettek egy céghez és csak jókat tudok róluk mondani. Remélem a szint azóta sem csökkent.

Comments are closed.