Címke: airbnb

Szóljon hozzá most!

A kedvezőbb árat és a gyorsaságot tartjuk a közösségi gazdaság legfőbb vonzerejének

Felmérést készített a hazai felhasználási szokásokról a Sharing Economy Szövetség. Főként a felsőfokú végzettségűek és a városlakók használják előszeretettel Magyarországon a közösségi gazdasági szolgáltatásokat – derül ki a Sharing Economy Szövetség friss felméréséből.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Sharing economy kutatás: megosztott javak, megosztott vélemények

Bár a közösségi/ megosztáson alapuló gazdaság fogalmához az elmúlt években sem kerültünk sokkal közelebb, maga a gazdasági modell egyre nagyobb teret nyer, nemcsak nemzetközi szinten, de Magyarországon is. A hazai internetezők valamivel több, mint harmada hallott a közösségi/ megosztáson alapuló … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

50 millió forintos befektetést kapott az online ruhatisztítás-közvetítő startup

  iánypótló szolgáltatást indított tavaly ősszel a Neatly nevű magyar startup. A cég online megrendelésre közvetít lakossági ügyfelek számára professzionális ruhatisztítást és vasalást, egyelőre Budapesten. Illetve az Airbnb-n szállást kiadóknak kínál komplett lakástextil bérbeadást. A Neatly növekvő népszerűsége a befektetők … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Itt a “magyar Handy.com”

Helpy: online takarítás-közvetítő lehet a következő magyar siker startup. A kelet-közép-európai piacot célozzák meg a régióban hiánypótló szolgáltatással.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Adózzanak a startupok?

Miért olyan versenyképes a Google?

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

A Telekom is rákattant a sharing economy-ra

Airbnb, Uber, Blablacar és társai alapjaiban rengetik meg például a szállásadási és a közlekedési iparágakat. Ez egy 500 milliárd dolláros világpiac. Ez már az olyan nagy cégeknek is pálya, mint a Telekom.

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

21-22. heti riport: Lady Gaga is befektet!

Mi a közös Lady Gaga-ban és Ashton Kutcher-ben? – a válasz, hogy mindketten érdeklődnek a startupok iránt és be is fektetnek néhányba. Gaga befektetései a héten láttak napvilágot, csakúgy mint számos találgatás a Groupon közelgő tőzsdei kibocsátásáról. – Íme 2 … Folytatódik….

Kategória: Riportok