Címke: groupon

Szóljon hozzá most!

Később megy tőzsdére a Groupon: bukik a modell?

Tovább halogatja a tőzsdére lépést a Groupon, miután az ideges befektetők látványosan kerülik a kockázatos cégeket. Sőt, kilép a vállalattól az ügyvezető is. Vajon ezek a fejlemények a népszerű kuponos-bónuszos modell divatjának a lecsengését is jelentik?

Kategória: Blogzine, Külföld
1 hozzászólás

Jön az új Jeremie pályázat

Nem telt eseménytelenül az elmúlt néhány hét. Előkészítés alatt áll az újabb Jeremie pályázat. Az INSIDER bennfentes információi szerint heteken belül, szeptemberre várható a Jeremie II. tőkebefektetési program meghirdetése, amelyre már igen nagy a pályázni vágyó tőkelapok érdeklődése. Az összesen … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

Groupon: a nagy kupon-átverés?

Egy „öszödi klasszikus” szerint trükkök százai kellettek a költségvetési hiánycél tartásához, ugyanakkor a tőzsdei bevezetéssel egybekötött, első részvénykibocsátásra (initial public offering, azaz IPO) készülő Groupon.com egyetlen trükkel próbálkozott, de az sem jött be.

Kategória: Külföld
1 hozzászólás

21-22. heti riport: Lady Gaga is befektet!

Mi a közös Lady Gaga-ban és Ashton Kutcher-ben? – a válasz, hogy mindketten érdeklődnek a startupok iránt és be is fektetnek néhányba. Gaga befektetései a héten láttak napvilágot, csakúgy mint számos találgatás a Groupon közelgő tőzsdei kibocsátásáról. – Íme 2 … Folytatódik….

Kategória: Riportok