Címke: Primus Capital

8 hozzászólás

SZAVAZZ! 2013-as start-up évértékelő

A tavalyi “szubjektív” helyett legyen inkább “közösségi” értékelő –  mármint a hagyományos “start-up évértékelés” helyett. Kérem, segítsetek és találjuk meg 2013 közösségi magyar start-up toplistáját! Szavazz, vagy javasold a 2013. év legjobbjait! – Lezártuk 01.31-én, betéve az eredmények!

Kategória: Hazai pálya
2 hozzászólás

Bajkonour kapcsol… izéé ismét NY!

Nem férek a bőrömbe, még mindig ezen a NY sztorin pörgök! Mert okés az ügy! Mert az utóbbi 2 évben ez az ami igazán lázba hoz! Mert vkik kiszabadultak innen, friss levegőt venni. Íme az iCatapult klassz videója! Élesben – … Folytatódik….

Kategória: Külföld
Szóljon hozzá most!

Jeremie I. dosszié 8. rész: Primus Capital

Jelentjük, megkerült az “elveszett bárány”. A technika ördöge miatt a legutolsó Jeremie Dossziés anyagunkat csak most adjuk közre, de legalább friss infókkal közöljük. 

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Jeremie-dosszié
2 hozzászólás

Energiahatékonyságba fektet a Primus Capital

A Primustól két lépcsőben 350 millió forintot kap a Remagine Technologies, amely az okos konnektor fejlesztéséről ismert. Ők a márciusi Startup Underground (SUU) nyertes startup-ja voltak. 

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

400 millióval száll be a Primus Capital a HYD gyógyszeripari cégbe

Ritka alkalom, hogy magyar finanszírozáshoz jut egy hazai hatóanyag fejlesztő. A befektető részéről is sok szaktudást és különös körültekintést igényelnek a gyógyszeripari befektetések, amelyek siker estén igen jövedelmezőek.

Kategória: Hazai pálya, Kutatás
Szóljon hozzá most!

A V-csoport alapítója az IVM vezetésében

Berta Zsoltot a kis és középvállalatok változásmenedzselésére specializálódott V-csoport egyik alapítóját igazgatósági tagnak választotta az International Vending Machines Zrt. közgyűlése.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
2 hozzászólás

Primus: vezető- és inkubátorhiány van!

„Egy intenzív üzleti inkubációs folyamattal áthidalható a kutatási fázis és a kockázati tőke befektetési fázis közötti szakadék” – mondja Bruckner Zoltán a Primus Capital ügyvezető partnere, a cég befektetési igazgatója, aki jó példaként a MyCorporation inkubátorház szerepét említi.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

Hogy működik a kínai stratup világ?

Ahogy ígértük, most a kínai kockázatitőke világba, az ottani inkubátorházak rejtelmeibe avatunk be minden érdeklődőt. Igazi csemege, továbbra is csak ínyenceknek!

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles, Riportok
Szóljon hozzá most!

Év végére 30 százalékon lehet a Jeremie!

A Jeremie alapkezelők a befektethető tőke több mint 25 százalékára vállaltak befektetési kötelezettséget eddig, azaz máig nagyjából 9 milliárd forintot fektettek be több mint 40 magyar cégbe.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Piaci füles, Startupok
Szóljon hozzá most!

Hogy működik a külföldi stratup világ?

E hét elején rendkívül élvezetes előadást tartott a Primus Capital egyik legfontosabb, globális befektetőjének képviselője a belvárosi Colabs központban. Csak ínyenceknek!

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Külföld, Piaci füles, Riportok