Címke: techstars

Szóljon hozzá most!

Itt a tuti belépő a nagyvállalati ügyfelekhez!

Most induló, vagy fiatal hazai, innovatív vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ezen belépő megszerzésében segíthet most az SAP szoftvercég programja.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Építs big datát SAP felhőplatformra a Techstars-al!

4,6 millió forintos (15 ezer eurós) összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a világhírű Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek direkt ügyfélszerzésre nyílik esélyük, mert nagyvállalatok létező problémáit kell megoldani az első fordulóban, október közepéig. Augusztus 30-án, egy workshoppal … Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Londonban és Berlinben volt a Startup Campus Roadshow

A londoni és berlini állomásokkal véget ért a Hiventures szakmai együttműködésében megvalósuló Startup Campus program hazai és nemzetközi roadshow-ja.  A Startup Campus fél éven belül a brit és a német fővárosban helyi központot hoz létre!

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Spoiler veszély – GITR – NEW AGE!

Szóval meg kéne tippelnem, hogy ki nyeri meg a mai “Get in the Ring”, közép-kelet európai versenyt?! De nem könnyű! Nem. Mert ma ugyan részt vettem (= bocs, részt vehettem) a verseny előválogatásán, mint felkészítő inkubátor (sic!). Ott ahol igazi … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
10 hozzászólás

Csökkennek a befektetési összegek – de miért?!

Napok óta gondolkozom azon, hogy milyen trendre utal ez a hír: “a Y-Combinator csökkentette az egy startupnak adandó befektetési pénzt, 150 ezer dollárról 80 ezer dollárra“.  Miért?

Kategória: Kutatás
1 hozzászólás

Primus USA-sztori – mi ez???

Meghalok a kíváncsiságtól, hogy megtudjam mi van a Primus ma esti meghívója mögött. Este küldte Hild Imre. És a pletykák alapján már most sejthető, hogy valami nagy USA-sztori lehet a háttérben: új amerikai-magyar alap? Idejön a Techstars? Könyörgöm valaki súgja meg!! … Folytatódik….

Kategória: Piaci füles