Hazai pálya

Stratégiai együttműködést kötött a PocketGuide és a Samsung

PocketGuide alkalmazás a Samsung telefonokon

A Samsung Magyarország és a PocketGuide frissen kötött stratégiai partnersége révén a cég előre telepíti a népszerű utazási alkalmazást a Magyarországon forgalmazott Samsung okostelefonokon. A partnerség által a Samsung felhasználók ingyenesen jutnak hozzá a PocketGuide összes magyarországi, és egy szabadon választott külföldi túracsomagjához. A felhasználók a PocketGuide kínálatában jelenleg szereplő 85 külföldi város gazdag túrakínálatából választhatnak.

A Samsung AppMix programja keretében olyan alkalmazásokat telepít előre Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő okostelefonjaira, amelyek valamilyen szempontból kiemelkedő értékkel bírnak felhasználói számára. Mivel a PocketGuide az egyik legnépszerűbb és legnagyobb adatbázissal rendelkező utazási alkalmazás a piacon, mindenki számára hasznos lehet, aki szabadsága legalább egy részét belföldön tölti el.

„Nem titkolt célunk, hogy a Samsunggal kötött jelen megállapodással még több hazai felhasználóhoz eljussunk, és hozzájáruljunk a belföldi turizmus élénkítéséhez.” – nyilatkozta Rétai Martin, a PocketGuide alapítója és ügyvezetője. „A magyar városok számára is nagyszerű lehetőség a Samsunggal kötött megállapodás, hiszen a térképre felkerülő települések potenciális látogatók egyre növekvő táborára számíthatnak.”– tette hozzá Huszár Daniella, tartalomfejlesztési igazgató.

Megosztás