Hazai pálya

Startup Foci

Vállalkozóknak, Befektetőknek, Inkubátoroknak és Coachoknak szól a Startup Foci nevű, focis-ismerkedős rendezvény.

A grundfoci.hu új kezdeményezésében a hazai startup szféra ismerkedését szeretné támogatni azzal, hogy hetente lehetőséget kínál a startup szféra szereplőinek, hogy kötetlen játékban és az azt követő tea/üdítő/sör elfogyasztásakor is megismerhessék egymást, és információkat tudjanak cserélni tervekről, lehetőségekről, küzdelmekről.

 

A www.startupsoccer.co egy új lehetőség lehet arra, hogy nemcsak borozás, kávézás és sós mogyoró majszolás közben cseréljenek egymással eszmecserét az érintettek.

A ketrec focit zárt térben kis pályán játsszák és mivel a játék csak 3 -4 főt igényel ezért a kisebb csapatok is össze tudnak rángatni egy mérkőzéshez annyi résztvevőt ami a jelenléthez elegendő.

„Azt gondolom, egy kicsit más formája ez az ismerkedésnek. Megtudhatod, hogy játszanak mások, kinél milyen erős a győzni akarás és a fairplay. Nem azt szeretnénk lemérni, hogy ki a legjobb focista Magyarország ezen a piacon, inkább a játék és közös egészséges mozgás öröméért indítottuk kezdeményezésünket. ” – mondta Müller Tamás a grundfoci.hu-t üzemeltető GF Social Media alapítója. – „Ha pedig 1-1 mérkőzés után jó sportbaráti vagy üzleti kapcsolatok születnek, mi már elértük a másik célunkat, mert az elsődleges cél az mindig a sport a részünkről”

Időpontja: 2012. december 13 – 2013 július 11 minden csütörtök 19.00-20.00.

Helyszíne: Gold Center – Budapest H-1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Nevezési Feltételek:

– 1.000.-Ft /fő/játék (minimum 3 fő / csapat)

– min.3 fős Csapatok. (Egyszerre 3 vagy 4 játékos tartózkodhat a pályán. Ezt a mérkőzések elején a létszám függvényében kerül eldöntésre. A többi fő cserelehetőség és/vagy tartalék!)

– Egy játékos – amennyiben több cégben is dolgozik – természetesen szerepelhet több csapatban is.

 

Nevezési határidő: folyamatos, de 1-1 csapatnak minimum 3 mérkőzésen részt kell vennie a szezon alatt

Minden induló egy-egy korsó sörre a vendégünk a Gold Center éttermében a játék után!

 

Regisztráció ITT

 

Megosztás