Hazai pálya

Megvannak a SUU döntősök!

Ma DBH KoWerkben 8 tőketársaság és plusz 2 zsűritag szavazott arról, hogy kik kerüljenek be az április 18-i SUU döntőbe, amely a Corvinus Egyetemen lesz. Íme a nyertes lista!

Igen nagy volt a verseny, hiszen 67 db érvényes pályázat érkezett be! A zsűrizés úgy zajlott, hogy a zsűri egy összefoglaló táblázat és a feltöltött befektetési prezentációk révén ún. shortlistet állított össze. Nevezetesen minden zsűri tag 8-8 nyertes projektet javasolt. A 10 zsűritag szavazatait összetéve már egyértelműnek tűnt az első 10 helyezett.

A zsűriben szereplő tőketársaságok voltak:   Bonitás, Centrál Fund, Corvinus Tőkealap, DBH Investment, Docler Investment, Finext, Széchenyi Tőkealap.

Zsűritagok voltak még: Equilor Befektetési Zrt (főszponzor), EIT Climate-KIC (stratégiai partner), Makra Zsolt (Centrál Fund és SUU startup versenyek első alaptagja)

A zsűri támogatta és úgy látta jónak, ha a meghirdetett 8 döntős helyett 10 db projekt tud majd bemutatkozni a döntőbe. Ezt az összes nevezés igen magas szintje indokolta.

És, hogy ne csigázzuk tovább az érdeklődést, itt vannak a döntőbe jutott startup-ok.

 

SUU'13 döntősök_0410

NE CSÜGGEDJ: LESZ FOLYTATÁS IS!

A többieknek javasoljuk, hogy jöjjenek el a konferenciára és vegyenek részt annak folytatásában is. A konferencia után ugyanis – a tavalyi évhez hasonlóan – a nevező startup-oknak tőkeszerzési workshopot fogunk szervezni, ahol szintén megismerkedhetnek a zsűriző 8 tőketársaság vezetőjével, hogy akár új befektetések jöhessenek létre!

Mivel a zsűrinek sok más, a döntőbe nem jutott projekt is tetszett, ezért komoly érdeklődés várható a befektetők részéről is! Tehát javasoljuk a folytatást!

ÉS HOVÁ GYERE ELŐSZÖR? 

És akkor várunk mindenkit az április 18-i konferenciára! Itt tudtok jegyet venni (persze még talán „free” jegy is van még?):

JEGYEK ITT

Megosztás

One thought on “Megvannak a SUU döntősök!

Comments are closed.