Ösztöndíj diákoknak

A GE Foundation Scholar Leader ösztöndíjprogramja egyetemistáknak nyújt betekintési lehetőséget az üzleti világba és magas ösztöndjítat.A nyertes pályázók két éven keresztül évi 1500 (összesen 3000) eurónyi ösztöndíjban részesülnek, továbbá cseh, lengyel és román nyertestársaikkal együtt egy vezetőképző szemináriumon vehetnek részt Budapesten, 2012 nyarán, melynek keretében megismerik a GE működését, illetve a GE különböző területeit képviselő magas beosztású vezetőkkel is találkozhatnak.

A GE Foundation és az Institute of International Education (Nemzetközi Oktatási Intézet (IIE) immár tizedik alkalommal hirdeti meg a Scholar-Leaders ösztöndíjprogramot Magyarországon. A program célja, hogy a részt vevő diákok vezetői képességeit fejlessze, illetve, hogy hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is piacképes új vezető generáció képzéséhez.

Az ösztöndíjra öt magyar egyetem: a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Pécsi Tudományegyetemen, illetve a Pannon (korábban Veszprémi) Egyetem másod éves, jó angol nyelvtudással rendelkező, első diplomás képzésben résztvevő közgazdasági, menedzsment, mérnöki vagy műszaki területen tanuló diákjai jelentkezhetnek.

A jelentkezési határidő március 5, itt lehet jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .