BlogzineJeremie-dosszié

Bréking: Kiírták a Jeremie II.-t

Insiderblog.hu exkluzív: most kaptuk a hírt: végre, megvan a Jeremie II. kiírás! Benne 6 milliárd keretösszeg a magvető alapokra, 22,5 milliárd a 3+3 növekedési alapra. Bő másfél hónap van a pályázatok megírására.

Ezen a linken meg lehet nézni a pályázatot, pontosabban az arról szóló közleményt.

Ami lényeges:

A pályázatok személyes benyújtására 2012. július 30-án, hétfőn 8:00 és 15:00 óra között van lehetőség, az MV Zrt. székhelyén.

Ami meglepő, hogy a pályázókkal is csak hivatalosan kommunikál a lebonyolító hatóság.

Idézet a közleményből:

„Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy 2012. július 11-én, szerdán 18:00 óráig a Társaságnak írásban kérdéseket feltenni a kt2012@mvzrt.hu címre küldött e-mailben lehet. A Társaság egy adott hét szerda 12.00 óráig beérkezett kérdésekre az adott hét péntek 14.00 óráig választ ad az NFÜ honlapon közzétett közleményeken keresztül. A Társaság a kérdést feltevő pályázónak közvetlenül nem válaszol.”

ÉS AKKOR ÍME A TELJES KÖZLEMÉNY

Megjelentek a pályázati felhívások az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramokból finanszírozott alapok működtetésére

Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok konstrukciók célja a korai, illetve növekedési létszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

A 6 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett Közös Magvető Alap Alprogram (GOP-2012-4.3/A kódszámú) elsődlegesen a korai (magvető és induló) életszakaszban lévő, innovatív vállalkozásokat kívánja  tartós forráshoz juttatni.
A 22,5 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett Közös Növekedési Alap Alprogram (GOP-2012-4.3/B kódszámú) pedig elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozásokat kívánja támogatni.

Mindkét alprogram esetében legalább 30%-nyi magánforrást szükséges bevonniuk az alapkezelő társaságoknak.
A pályázatok elkészítéséhez szükséges valamennyi információ és dokumentáció elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.

A pályázatok személyes benyújtására 2012. július 30-án, hétfőn 8:00 és 15:00 óra között van lehetőség, az MV Zrt. székhelyén: Budapest 1074, Dohány utca 12., V. emelet (Focus Point Irodaház).

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy 2012. július 11-én, szerdán 18:00 óráig a Társaságnak írásban kérdéseket feltenni a kt2012@mvzrt.hu címre küldött e-mailben lehet. A Társaság egy adott hét szerda 12.00 óráig beérkezett kérdésekre az adott hét péntek 14.00 óráig választ ad az NFÜ honlapon közzétett közleményeken keresztül. A Társaság a kérdést feltevő pályázónak közvetlenül nem válaszol.

 

 

Megosztás

2 thoughts on “Bréking: Kiírták a Jeremie II.-t

 • Fehér Tigris

  „Ami meglepő, hogy a pályázókkal is csak hivatalosan kommunikál a lebonyolító hatóság.”

  Khm. egy közbeszerzésről van szó, amelynek átláthatónak és részrehajlásmentesnek kell lennie. Milyen más kommunikáció lehetséges még ezen kereteken belül posztoló szerint?

  Reply
  • HGabor

   Hát az elmúlt fél évben ezerrel ment minden informális csatornán a lobbizás, nem is eredménytelenül. Csak megjegyeztem, hogy ezek után fura ez a nagy transzparencia. Remélem, nem csak a csókosok kapnak a forrásokból.
   :)

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük