BlogzineHazai pályaStartupok

332 szereplősre bővült az Insider adatbázis

Feltérképezzük a hazai startup ökoszisztémát!  Az immár 332 bejegyzésesre bővült adatbázisunk a  KI KICSODA menüpontban érhető el. Rövidesen újabb funkciókkal jelentkezünk.

Büszkén állítjuk, hogy Magyarországon jelenleg mi rendelkezünk a legnagyobb nyilvános és részletes startup, befektető, közösség és szervezet adatbázissal, amelyet folyamatosan bővítünk.

Jelen pillanatban már a legfontosabb startupok megtalálhatók benne, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy hamarosan az összes kulcsszereplő is elérhető legyen oldalunkon, a www.insiderblog.hu/startup-adatbazis címen.

Tavaly ősz óta sem unatkoztunk:

– 120 helyett már 173 startup,

72 helyett már 94 kulcsszereplő,

– kéttucat szervezet,

– és 14 közösség

fontosabb adatai találhatók meg az adatbázisban, amelyet továbbra is folyamatosan bővítünk!

A Béta verzió annak szól, hogy az áttekinthetőség lehetne jobb is, de rövidesen készen leszünk a friss, könnyebben kezelhető verzióval is!

Terveink szerint egyszerűen követhetővé tesszük majd azt is, hogy melyik startup hol tart, kitől kapott befektetést, milyen sikereket ért el.

Célunk, hogy Wiki szerűen, nyilvánosan is szerkeszteni lehessen az adatbázist, de csak az általunk hitelesített adatokkal.

Ha valaki mégis úgy érezné, hogy kifelejtettük, vagy kiegészítené a róla olvasható információkat, annak örömmel várjuk a levelét, Adatbázis subject-el a gabor.halaska(kukac)gmail(pont)com címre!

 

 

 

Megosztás

2 thoughts on “332 szereplősre bővült az Insider adatbázis

  • Harvey

    Vannak a startup adatbázisban 10-20 éve aktívan működő cégek is (pl. BHE, ThalesNano). Ezek után nem világos számomra hogy mi a startup definíciója.

    • Shy

      Itthon azért még akadnak olyanok, akik évek óta innovatív tevékenységgel keresik a kenyerüket. Mindenkit fel szeretnénk térképezni, így nem hagytuk ki a nagyokat.

Comments are closed.