BlogzineHazai pálya

Új alkalmazás rendezvényszervezőknek (frissítve)

A győri székhelyű Attrecto Zrt., 2012. július elején új, a rendezvényszervezők, marketingügynökségek és a rendezvényszervező szakmához kötődő vállalkozások számára készített webes okostelefon-alkalmazás készítő szolgáltatással jelent meg a piacon.

Az InstApp egy olyan ingyenes webes szolgáltatást nyújt, amelynek segítségével a rendezvényszervező könnyen, gyorsan, fejlesztői segítség nélkül készítheti el bármilyen típusú rendezvényére az okostelefon alkalmazást több platformra is (jelenleg Android és iOS, a későbbiekben Windows Phone).

“A különböző típusú rendezvények látogatói az esemény alatt folyamatos tájékoztatást kaphatnak az éppen futó programokról, helyszínekről, előadókról, míg a rendezvényszervezők a szervezési időszak elejétől egészen a rendezvény lezárását követő időszakig kommunikálhatnak a résztvevőkkel” – mondta el Kiss Gergely az Attrecto Zrt. vezetője.-“az ingyenesen használható webes felületen fejlesztői segítség nélkül készülhetnek el a rendezvények alkalmazásai. A rendezvényszervezők a termék alkalmazásával élen járhatnak az innovatív megoldások alkalmazásában, költségeiket csökkenthetik és nem utolsósorban “zöldebb” rendezvényt szervezhetnek, hiszen kevesebb nyomtatott anyagra lesz szükségük.”

A résztvevők ezt az alkalmazást le tudják tölteni a mobiltelefonjukra és valós idejű tájékoztatást kaphatnak a programokról, a helyszínről, az előadókról, kiállítókról, stb.

Az alkalmazás a rendezvény előtt, alatt és után is kommunikációs lehetőséget nyújt a szervezőnek, hogy minél könnyebben elérje a résztvevőket.

A jelenleg elérhető tartalmak (programfüzet, előadók bemutatása, helyszín navigációval, közösségi média elérhetősége, média) mellett a cég folyamatosan fejleszti az elérhető funkciók listáját. (galéria, biztonsági leírások, szponzorok)

A szolgáltatás az alábbi linken érhető el: http://instappbuilder.com/en ahol a regisztráció után már készíthető is a rendezvény saját alkalmazása.

 

Megosztás

4 thoughts on “Új alkalmazás rendezvényszervezőknek (frissítve)

  • Fehér Tigris

    Tisztáznám a félreértést: ez a cég itt fent a posztban InstApp-nak marketingeli a cuccát. Én pedig annyit mondtam, hogy pechükre egy másik cég a világ másik felén pontosan ezzel a fantázianévvel, és pont egy app-pal már előjött, és az iTunes-ban lefoglalta magát. Én keresnék egy másik nevet, jól lefoglalnám a domaineket, az iTunesban és a Google Playben a helyet, és csak utána kezdenék marketingelni.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük