Blogzine

9 millió forintos befektetést kaphatnak az angliai magyar fiatalok

2019 májusában indul újra az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalokat támogató Startup Campus London program. A képzésbe bekerülő innovatív ötletek a négy alkalmas program végeztével esélyesek lesznek a Hiventures 9 millió forintos befektetési ajánlatára. Az elmúlt két évben, hat szemeszter során kaptak segítséget a magyar tehetségek az Imperial College Campus-án.

A program hetedik alkalommal, az Új Nemzedék Központ London-i irodájának támogatásában valósul meg, célja az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalok ösztönzése saját innovatív vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére.

A képzések során a magyar fiatalok olyan fontos témákban kapnak szakmai támogatást, mint például a csapat kialakítása, a célközönség azonosítása és piacszegmentálás, az üzleti modell felépítése, valamint prezentációs tréningen is részt vehetnek. A mentorprogram végére egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel, rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek. A vállalkozói tréning elvégzésével a csapatok a Hiventures 9 millió forintos, inkubációs befektetésre lesznek készen.

“A Startup Campus londoni programja nem csak gyakorlati példákon keresztül mutatta be azt, hogy mik a legfontosabb lépések egy korai szakaszban lévő startup életében, hanem összekötött olyan, a startup inkubáció területén dolgozó szakemberekkel is, akik segítettek a leendő vállalkozásom megtervezésében. Mindezen túl, több alkalommal is lehetőségem volt prezentálni befektetők előtt az üzleti tervem. Rengeteg érdekes, tehetséges és nemzetközi karriert építő emberrel is találkoztam, akiknek az innovatív ötletei és lelkesedése nagyban motivált arra, hogy én is folyamatosan fejlesszem az üzleti elképzeléseimet. A program segítségével túl vagyok az első körös befektetésen.” – Jakab Luca, a 2016-os programban részt vett ArtConscious alapítója.

A négy alkalmas program zárásaként a legjobb csapatok nyílt befektetői ülésen prezentálhatják projektjüket a Hiventures befektetési bizottsága előtt.
Képzési alkalmak:

2019. május 11. – Lean startup metholodogy, csapat, BMC bevezetés

2019. május 18. – Vásárlói személytipizálás, Üzleti és pénzügyi terv

2019. május 25. – BMC, Go-to-market strategy

2019. június 1. – Pitch training

2019. június 13. – Demo Day

A képzések helyszíne: Imperial College London
A szervezők várják az innovatív ötlettel, vagy prototípussal rendelkező, Egyesült Királyságban élő magyar fiatalok jelentkezését a programba. A Startup Campus a programhoz kapcsolódóan Budapesten tart információs találkozót a képzésről a londoni magyar fiataloknak, melyre regisztrálni itt lehet: https://tinyurl.hu/N8cu/
Részletek és jelentkezés a londoni képzésre: http://startupcampus.hu/en/startup-campus-london/
Jelentkezési határidő: 2019. április 14.

Megosztás