Blogzine

Budapestre jön a Startup Sauna is

Idén október 1-én először rendezik meg Budapesten a Startup Sauna bemelegítő rendezvényét, a Warmup-ot. A legjobb startup meghívást nyer az október végén Helsinkiben induló 6 hetes programra – írja partneroldalunk, a StartupCafe.

Az InVendor szervezésének köszönhetően Budapestre érkezik a Startup Sauna. A Budapesten megrendezésre kerülő Budapest Warmup rendezvény két részből áll. A délelőtt a zsűri előtt tartott bemutatókból áll, délután pedig a csapatok személyesen kaphatnak visszajelzést az „edzőktől”. A nap végén hirdetik ki azt az egy csapatot, amely részt vehet az október végén kezdődő hat hetes programon Helsinkiben.

 

„A korábban részt vett csapatok már bizonyították, hogy programunk növeli a vállalkozók esélyeit a finanszírozáshoz szükséges tőke előteremtésében, továbbá segítséget nyújt az üzleti elgondolások finomításában is. A csapatoknak formabontónak kell lenniük, életképes és nemzetközileg is ígéretes üzleti elképzeléseket kell kigondolniuk.” – mondta el Ilkka Kivimäki, a Startup Sauna vezető trénere.

 

***

***

 

A Startup Saunát 2010-ben alapították azzal a céllal, hogy „nyílt forrásúvá tegye” az üzletfejlesztést a korai életszakaszban lévő cégek számára Észak-Európában, a Baltikumban és Oroszországban. Szándékuk, hogy befektetőket és tehetségeket vonzzanak a régióba, serkentsék növekedésüket, majd visszaküldjék őket, hogy azok változásokat vihessenek a hazai piacok életébe.

Az évente két alkalommal megrendezésre kerülő Startup Sauna eddig összesen több mint 12 millió Euró befektetéshez segítette a feltörekvő vállalkozásokat, amelyeket 500-nál is több jelentkező közül válogattak ki.

A Startup Sauna egy kiváló kezdeményezés, amely bizonyítottan köti össze Észak-Európát a Szilícium-völggyel. A budapesti rendezvény remek alkalmat biztosít a Magyar startupoknak, hogy megjelenjenek a nemzetközi porondon és tapasztalt mentorok előtt méressék meg magukat.

Jelentkezni a http://startupsauna.submittable.com címen lehet.

 

 

 

 

 

 

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük