BlogzineKülföld

Szerb startupverseny a láthatáron

Nincs megállás; nagyüzem van a startup világban. Alig múlt el a Seedcamp Budapest (rövidesen tudósítunk róla), máris nyakunkon a bécsi Pioneers Festival. Tegnap Szerbiából kaptunk meghívót a Balkan Venture Forumra. 
A Balkán legnagyobb startup versenyének hirdetett belgrádi verseny komoly mentor és befektetői kínálattal várja a magyar jelentkezőket is. Versenyzőként egy személy ingyenesen vehet részt a belgrádi rendezvényen, illetve a csapattagok a 270 eurós belépő feléért lehetnek részesei a versenynek. A Balkan Venture Forum november 22-23-n megrendezésre kerülő rendezvénye várja a bátor hazai jelentkezőket is. A versenyre való jelentkezés határideje: november 9.

***

***

A szervezők szerint mintegy 40 versenyzőt válogatnak ki a jelentkezők közül, s egy előzetes rendszer szerint értékelik majd a 7 perces prezentációkat. A zsűri és a befektető/mentor kínálat itt is nemzetközi természetesen.

Sőt, a zsűri tagjai között Hild Imrét is megtaláltuk, aki az itthoni versenyeken is rendszeresen vállal hasonló feladatokat.

A belgrádi esemény igazán ígéretes, bár nem ígér azonnali milliókat, de megmérettetésre, kapcsolatépítésre, piacszerzésre  hasznos lehet.

Ide olvasóink még kedvezményt is kaphatnak, ha nálunk jelentkeznek! 10 jegyet kínálunk 20 százalék kedvezménnyel a leggyorsabban jelentkezőknek.

***

Jelentkezni lehet:

turcsantamas(kukac)gmail(pont)com címen,

kontaktokkal és a projektről szóló rövid, angol nyelvű összefoglalóval.

 

 

Megosztás