Blogzine

A Kairos társaság egyetemisták ötleteit díjazza

A Kairos Student Venture Competition-re még november 18-ig lehet nevezni.

Diák vagy és van egy jó ötleted? Egyetemista vagy és vállalkoznál? Kihívásokkal teli életre vágysz?  Szeretnél kiváló mentoroktól tanulni? Akkor próbáld ki magad a Kairos Student Venture Competition keretein belül, ahol a kiváló ötletek kerülnek előtérbe, és a jövődet is megalapozhatod.

A Kairos Student Venture Competition célja, hogy olyan fiatal tehetségekre találjon a régióban, akik a jövő fiatal vállalkozóiként innovatív és kiemelkedő ötleteikkel nemzetközi sikereket érhetnek el.

A versenyen a kiemelkedő tehetségeket különböző díjakban részesítik:

  1. helyezett részt vehet a New York-ban szervezett Kairos Global Summiton 2013 februárjában, ahol a világ  leginnovatívabb hallgatói ötletei találkoznak. Az utazás költségeit a Kairos Society állja.
  2. a 2. és 3. helyezett meghívást nyer a 2013 februárjában rendezett Kairos Global Summitra, ahol  nemzetközi színtéren is bemutathatják ötleteiket.

A jelentkezési határidő: 2012. november 18. éjfél.

A döntőbe jutottakat befektetők, vállalkozók és közéleti személyiségek mentorálják 2012. november 19-29. között.

A döntő 2012. november 30-án kerül megrendezésre, ahol a döntősök rövid prezentáció során bemutatják üzleti ötleteiket a befektetőkből, innovációs szakemberekből és vállalatvezetőkből álló zsűri és közönség előtt.

A Kairos Society Hungary-ről röviden:

A Kairos Society az innovatív, vállalkozó szellemű hallgatók globális közössége. A Kairos Society a legkiemelkedőbb, leginnovatívabb hallgatók és a legprominensebb nemzetközi vezetők hálózataként célul tűzi ki, hogy a vállalkozói attitűd és az innováció segítségével megoldást nyújtson napjaink globális kihívásaira.

 

Megosztás

2 thoughts on “A Kairos társaság egyetemisták ötleteit díjazza

Comments are closed.