Blogzine

Nevet vált a CE On-Demand

A CE On-Demand  magyarországi székhelyű felhőszolgáltató mostantól Neostratus néven folytatja.

A CE On-Demand, nemzetközileg is elismert, magyarországi székhelyű felhőszolgáltató a mai naptól Neostratus néven folytatja működését. Az új márkanév a cég küldetésére utal: a globális piacon támogatni az új felhőszolgáltatók létrehozását és piacra vitelét. A Neostratus továbbviszi a CE On-Demand által létrehozott értékrendet, és mind a vezetőség, mind a tulajdonosi kör változatlan marad.

neostratus-1

A Neostratus kifejezés az „új” jelentésű neo és az egyenletes felhőalappal rendelkező rétegfelhőt jelentő stratus szavak házasságából származó szóösszetétel. A kifejezés egyszerre szimbolizálja azt a vállalati küldetést, miszerint a Neostratus igyekszik mindig a legújabb, leginnovatívabb műszaki platformot szolgáltatni partnerei számára, miközben a már meglévő, illetve jövendőbeli partnereit folyamatosan támogatja a felhőszolgáltatásaik sikeres piacra vitelét segítő tanácsadással.  A Neostratus márka egyértelmű elköteleződés a cég részéről  a felhőszolgáltatások nemzetközi piaca felé.

Kovács Viktor, a cég elődjének, a CE On-Demandnak alapítója és a Neostratus kereskedelmi vezetője elmondta: „A mai nap fontos mérföldkő a cég történetében. 2008-ban egy kis magyarországi felhőszolgáltatóként kezdtük, mára pedig nemvárt nemzetközi hírnevet szereztünk a távközlési cégeknek és rendszerintegrátoroknak nyújtott felhőbróker szolgáltatásainkkal. 16 országban több, mint 25 stratégiai partnerünk van, közülünk jó néhány a telekommunikációs és információtechnológiai szektor  leghíresebb márkái közül való. Köszönettel tartozunk partnereinknek azért, hogy bíznak bennünk, és velünk építik fel a saját ügyfeleiknek nyújtott szolgáltatásokat a legmodernebb IT technológia alapjain.”

Soós Tamás, a Neostratus vezérigazgatója hozzátette: „Mi akkor vagyunk sikeresek, ha partnereink és az ő ügyfeleik is azok. Éppen ezért a Neostratus számára talán az a legfontosabb kihívás, hogy a piacra viteli és tanácsadói tevékenységünkre fókuszálva folytassuk a partnercsatornák támogatását. A Neostratus továbbra is egy professzionális technológiai cég marad, miközben nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni a jövőben a felhő-tanácsadói képességeinkre.”

Megosztás

One thought on “Nevet vált a CE On-Demand

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük