Blogzine

C++ Grand Prix

Programozó versenyt indít az NNG.

A világ élvonalbeli navigációs szoftvergyártó cége, az NNG Kft. idén először hirdeti meg saját programozó versenyét, amelyre a C++ programnyelvet ismerő informatikus diákok és tapasztalt szakemberek jelentkezését várja. A verseny fődíja részvétel a barcelonai Mobile World Congress konferencián.

A C++ Grand Prix lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevő informatikus hallgatók és tapasztalt szakemberek felismerjék és fejlesszék készségeiket, valamint olyan kihívásokkal találkozzanak, amellyel bizonyíthatják, hogy joggal emlegetik őket a szakma legjobbjai között.

A verseny feladatait az NNG legkiválóbb, a szakmában komoly tudással rendelkező programozói állították össze, amely garantálja, hogy a jelentkező csapatok ismereteikhez méltó feladatokkal találkozzanak a Grand Prix során.

Az NNG célja, hogy a világ legjobb navigációs szolgáltatásait biztosító vállalattá váljon, melyhez elengedhetetlen az erős szakmai alap. „Amellett, hogy jelenleg is az ország legjobb fejlesztőivel dolgozunk, folyamatosan keressük azokat a fiatal tehetségeket, illetve a már bizonyított programozókat, akik hozzájárulhatnak cégünk sikereihez. Úgy gondolom, hogy ez a verseny nagyon jó lehetőség arra, hogy kölcsönösen megismerjük egymást Magyarország legkiválóbb szakembereivel.” – mondta Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója.

A C++ Grand Prix-re háromfős csapatokban lehet nevezni október 28-ig. Az online C++ programozási és probléma-megoldási feladatok sikeres megoldását követően a szakmai zsűri választja ki azokat a legeredményesebb csapatokat, akik részt vehetnek a decemberi döntőben. A végső megmérettetésre az NNG székházában, a 2012-es év irodájában kerül sor. A verseny fődíjas csapata a világ egyik legjelentősebb mobil programozói konferenciáján, a barcelonai Mobile World Congress-en vehet részt.

A C++ Grand Prix-re a http://www.programozoverseny.hu/ oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Megosztás