Pörög a Brickflow: akarsz náluk dolgozni?

Forradalmi Startup Állásoldalunkon is keres 3 pozícióra igazi tehetségeket egy ismert magyar startup, a Brickflow. Észt és chilei programban már részt vettek. Mik a terveik, merre tartanak? Olvassátok el az interjút Borbély Mihállyal, az egyik alapítóval.

(Az álláshirdetéseket itt is megtaláljátok.)

Insiderblog.hu:

-Mikor és kik hozták létre a Brickflow-t? Mi volt az a közeg, ahol összejött a kezdeti stáb?

 

Brickflow, Borbély Mihály:

– Langmár Péter 2012-ben csatlakozott Borbély Mihályhoz, aki partnereket keresett a Brickflow elindításához. Nem sokkal később Kökény Tamás vezető fejlesztővel is gazdagodott a csapat, és megszületett a döntés, hogy hátrahagyva egyéb elfoglaltságaikat, teljes munkaidőben a Brickflow-ra fog koncentrálni a három alapító.

 

Insiderblog.hu:

– Mi a szolgáltatás, mi az ötlet?

 

Brickflow, Borbély Mihály:

– A Brickflow-val percek alatt készíthetünk tematikus képi összefoglalókat Instagram, Twitter, és egyéb közösségi oldalak tartalmaiból. Hashtag-ek alapján könnyedén kiválaszthatjuk a releváns tartalmakat, amelyeket a Brickflow egy egységes képi anyaggá fűz össze. Újságírók és bloggerek számára nagy segítség, hogy egyszerűen ágyazhatnak be ilyen összefoglalókat bejegyzéseikbe. A szélesebb közönség számára is izgalmas élmény a Brickflow használata, új tartalmak felfedezéséhez és fogyasztásához.

 

Insiderblog.hu:

– Miből finanszírozódik jelenleg a cég?

 

Brickflow, Borbély Mihály:

– A csapat az észt Startup Wise Guys accelerator, majd a Startup Chile program befektetéséből finanszírozta az eddigi munkát. Jelenleg a seed befektetési kör tárgyalásai folynak, amelyhez januárig további befektetők is csatlakozhatnak.

 

Insiderblog.hu:

– Hol dolgoztok? Van iroda?

 

Brickflow, Borbély Mihály:

– Jelenleg a Demola-ban folyik a munka, és aktívan keressük a végleges budapesti főhadiszállásunkat.

 

Insiderblog.hu:

– Mik a középtávú tervek?

 

Brickflow, Borbély Mihály:

– Az amerikai piacra lépés az elsődleges cél. Langmár Péter jelenleg is New York-ban tárgyal potenciális partnerekkel.

Képünkön a Brickflow csapat, Jobbról, nagyobb szakállal Borbély Mihály.

brickflow-csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .