Lean Startup konferencia (kicsit) Budapesten is

Idén is Budapestre “hozza” a Lean Startup konferenciát a TheHub.hu. A budapesti eseményen, a MÜSZI-ben mutatkozik be Eric Ries Lean Startup könyvének magyar kiadása a HVG Kiadó gondozásában.logolean

Silicon Valleyvel kapcsolunk össze decemberben. Tavaly hatalmas sikert aratott a Lean Startup konferenciát élőben közvetítő esemény. Az esemény két napja alatt befektetők, startupperek, tanácsadók, üzleti angyalok jelentek meg a TheHub.hu-ban. A konferencia lehetőséget adott arra is, hogy jobban megismerjük egymást, megvitassuk az aktuális startup kérdéseket. 2013-ban sem lesz ez másképp.

Idén ismét a TheHub.hu szervezőgárdája hozza el az elképesztő előadókat felvonultató konferenciát valós időben. Az előző évi tömegre való tekintettel idén egy sokkal nagyobb helyszínen élvezheti a budapesti startup közösség a konferencia előadásait.

Miért érdemes eljönni?
Több okot is tudok, hogy miért érdemes eljönni december 9-10-én este a MÜSZI-be. Az egyik, hogy ott lesz mindenki, aki számít a hazai startup világban. A másik, hogy ott lesznek több kiszerelésben is Eric Ries gondolatai, vetítve, nyomtatva élvezhető formában,
angolul élőben közvetítve, vagy papíron magyarra fordítva. (Erre az utóbbira különösen büszke vagyok, mert engem ért az a megtiszteltetés, hogy lektoráljam a most megjelent könyvet.)

El kell áruljam, nem volt egyszerű feladat megtalálni a megfelelő szavakat, kifejezéseket. A fordítás elkészülte után, amit Darnyik Judit nagyszerűen valósított meg, azokat a fogalmakat kellett egységbe rendezni, amelyek az egész metodológia alapját képezik. A végső verzió – Török Hilda szerkesztővel – szinte mondatonként átbeszélve készült. Az eredmény, a most megjelent könyv, azoknak is elérhetővé teszi Eric Ries gondolatait, akik szeretnék magyarul olvasni ezeket. A The Lean Startup Conference – Night Bash ezeket a gondolatok hozza élőben a Müszibe, ahol majd meg is vásárolható a könyv.

leankönyv

Konferencia valós időben közvetítése lehetőséget teremt a legfrissebb információk megszerzésére, a szünetekben pedig lehet ismerkedni, kapcsolatot építeni. A rendezvény 2 napja alatt este 6 órától hajnal háromig bármikor bekapcsolódhatsz az eseményekbe. Bérletet, vagy jegyet elővételben vehetsz az eseményre itt…

Az előadók:
Steve Blank, serial entrepreneur,  Stanford
Eric Ries,  The Lean Startup
Marc Andreessen, co-founder at Andreessen Horowitz
Reid Hoffman, co-founder at LinkedIn
Matt Mullenweg, co-founder at WordPress
Cindy Alvarez, UX design specialist at Microsoft

Teljes előadói lista Itt! Gyere el!

The Lean Startup Conference – Night Bash
Silicon Valley comes to Budapest! Between the 9th and 10th of December, industry experts and successful entrepreneurs will gather at The Lean Startup Conference in San Francisco. thehub.hu got the exclusive right to bring the event to the Budapest community by streaming it live.

We will go all in and treat you with a Pre-Xmas-like bash with networking party, refreshments, snacks and further surprises, so you will be able to mingle or fill the gaps during the conference breaks.

Join us to have fun, watch and discuss how to learn, fail and succeed faster and improve your overall entrepreneurial skills – whether you’re running a company, have an idea or you’re just interested.

Our first day (Dec 9) event officially starts around 6 PM and ends at 3 AM (yes, we promised a night bash!), yet of course you are free to pop in and out at any point. (Next day, we’ll offer the opportunity to watch the streaming in a cozier environment.)

Some teaser from the lineup:
Steve Blank, serial entrepreneur, author, lecturer at Stanford
Eric Ries, author of The Lean Startup
Marc Andreessen, co-founder at Andreessen Horowitz
Reid Hoffman, co-founder at LinkedIn
Matt Mullenweg, co-founder at WordPress
Cindy Alvarez, UX design specialist at Microsoft
+ Entrepreneurs from companies like Facebook, Buzzcar, SocialPandas, Meetup.com, Etsy, Intuit etc.

To learn more about the conference and its speakers, visit The Lean Startup Conference at http://leanstartup.co/. Read about the Lean Startup movement and principles at http://theleanstartup.com/. The event’s official launchrock website can be found at: http://leancobp.launchrock.com/

This event will take place at Művelődési Szint (Müszi), we are hoping to see you there.

Stay tuned for further details.
Feel free to get in touch with us: kristof@thehub.hu

Ticket registration here…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .