16.5 milliós támogatást nyújtott idén a LogMeIn a BME-nek

Az egyik legismertebb startup támogatja a BME-t: a Cubby Pro fájszinkronizálót és megosztót jelenleg már 1563 hallgató használja.

A LogMeIn  Cubby nevű fájlszinkronizáló és megosztó szolgáltatását, amely nyáron díjat nyert az amerikai mobilkiállításon már a BME-n is használják.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a LogMeIn együttműködésének köszönhetően ugyanis ősztől bármely BME hallgató jogosult a Cubby felhőszolgáltatás Pro változatának használatára, az aktiválástól számított egy éven keresztül.

image001

Az eddigi időszakra vonatkozóan ez 16.5M forintos támogatást jelent a LogMeIn részéről, amelynek köszönhetően a hallgatók gyorsan és biztonságosan oszthatják meg egymással a fájlokat vagy akár a teljes mappákat, egyetlen kattintással. Ezeket pedig aztán mobilról is el lehet érni, legyen az a telefon androidos vagy iOS-es.

Jelenleg 1563 aktív BME-s használja a rendelkezésükre álló szolgáltatásokat: 100 GB tárhely a felhőben, DirectSync™, Cubby Locks.

(x)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .