Bevásárlás a felhők között

Új webáruház modul a Neostratusnál.A magyar székhelyű nemzetközi felhőszolgáltató új webáruház modullal bővíti felhő alapú infrastruktúra szolgáltatásait viszonteladói és üzleti felhasználói számára.  Az önkiszolgáló piactér (marketplace) a Neostratus saját fejlesztésű menedzsment platformjának, a Cloud Services Managernek (CSM) a részét képezi, ezáltal képes a vásárolt felhőszolgáltatások azonalli kiosztására és adminisztrálására. A Neostratus Webáruház elsősorban távközlési cégeknek és nagyvállalati IT szervezeteknek nyújt üzleti (B2B) felhő megoldást.

A Neostratus Webáruház teljes mértékben márkázható a viszonteladó vállalati imázsának és nyelvi igényeinek megfelelően. Legnagyobb erénye, hogy rajta keresztül a felhőszolgáltatások a viszonteladó más, már meglévő, vagy akár nem felhő alapú termékeivel és szolgáltatásaival is könnyen integrálhatóak. Így a letisztult, felhasználó- és mobilbarát felhasználói felület nemcsak a felhőszolgáltatások eladását segíti, hanem számos cross-sell és up-sell lehetőséget is rejt magában.

Tamas Soos_WP
Soós Tamás

A Neostratus Webáruház több, mint egy egyszerű app store, vagy termékkatalógus. Tervezése és fejlesztése során kifejezetten arra koncentráltak a Neostratus szakemberei, hogy egy távközlési cég vagy nagyvállalati IT szervezet sajátos üzleti logikáját is meg tudja rajta jeleníteni, ezáltal egy olyan B2B felhő bróker platform született, ami segíti a felhőszolgáltatások eladását és felhasználói szintű terjedését.

Mivel meggyőződésünk, hogy a felhőszolgáltatások elterjedéséhez nem hosszú terméklisták, hanem üzleti megoldásokat tartalmazó javaslatok kellenek, ezért olyan nem mindennapi funkciók is helyet kaptak a webáruházban, mint pl. a nyitóoldalon elhelyezhető termékpromóciók, bannerek, üzleti megoldások vagy esettanulmányok, amelyek dinamikus címkékkel és megoldás-alapú termékportfólióval segítik a felhasználó tájékozódását és vásárlását. A Webáruház termékkatalógusa a viszonteladó által szabadon meghatározható kategóriákat és termékeket tartalmaz, amelyek mindegyike címkézhető, kereshető, illetve kiegészítő vagy javasolt termékekhez társítható.

A Neostratus felügyeleti és adminisztrációs szoftverének, a CSM-nek köszönhetően pedig a kiválasztott termékek a kosár elhagyásával automatikusan kiosztásra kerülnek, és használhatóvá válnak. A felhőnek köszönhetően a viszonteladók és céges adminisztrátorok valós időben és bármikor nyomon tudják követni az elérhető és felhasznált szolgáltatások státuszát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .