Blogzine

EuroCloud startup verseny: meghosszabbítva

A EuroCloud Magyarország elnöksége úgy döntött, hogy a pályázat határidejét április 20. vasárnap éjfélig meghosszabbítja. 

A szervezők megköszönik a sok érdeklődést a Hungarian Cloud Award 2014 pályázattal kapcsolatban!

A pályázni kívánó cégek visszajelzései alapján a EuroCloud Magyarország elnöksége úgy döntött, hogy a pályázat határidejét április 20. vasárnap éjfélig meghosszabbítja. 

A EuroCloud Magyarország kiemelt partnere, a Telenor Magyarország jóvoltából továbbá ingyenessé tesszük a jelentkezést a Best Cloud Startup kategóriában. Így a hét kategóriából háromban – Best Cloud Startup, Future Digital Business (Best Cloud User) és a Best Cloud Competence Center kiemelt díj – nem kell nevezési díjat fizetnie a pályázóknak!

Bízunk abban, hogy így még több szállító, startup, cloud felhasználó szervezet és cloud kompetenciaközpont pályázik a hazai viszonylatban egyedülálló szakmai elismerés megszerzésére!

A kategóriák részleteiről, illetve a pályázat feltételeiről lásd a pályázati kiírást. A leggyakrabban ismételt kérdésekre külön is összegyűjtötték a válaszokat.

A Hungarian Cloud Award 2014 díjak átadására

2014. április 29-én 16 órai kezdettel, 

a Demola Budapestben (1111 Budapest, Egry József utca 18.) megrendezendő Hungarian Cloud Award 2014 Díjátadón, a hazai cloud iparág és a sajtó képviselőinek jelenlétében kerül sor.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Megosztás