Vasárnapig lehet jelentkezni a 2014-es Példakép Pályázatra

Még ezen a héten jelentkezhetnek a fiatal vállalkozók a 3 millió forintos fődíjjal és 1 millió forintos közönségdíjjal záruló Példakép Pályázatra. A zsűri szeptember 19-én dönt az idei nyertesekről.

A Példakép Alapítvány idén is keresi az Év Példakép vállalkozóját. Olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók jelentkezését várják augusztus 31-éig, akik vállalkozásukkal, életútjukkal, sikertörténetükkel pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

Jelentkezőkből idén sincs hiány, a gazdaság szinte minden szektorából érkeztek nevezések. Van köztük egyedi órakészítő, fűszerkereskedő, biocsokoládé-gyártó, kertészeti vagy épp folklór vállalkozás, de zenekarok és dizájnerek is jelentkeztek a 2014-es Példakép Pályázatra. A jelentkezők közül 20 tagú, neves gazdasági szakemberekből és ismert vállalkozókból álló szakmai zsűri választja ki azt az 50 Példaképet, akiket az egész ország megismerhet.

peldakep

 Az Év Példaképe elismerést és az ezzel járó 3 millió forintos fődíjat a zsűri ítéli oda, az 1 millió forintos közönségdíjat pedig az országos közönségszavazáson legtöbb szavazatot elnyert vállalkozó viheti haza. Az Év Példaképe Díjat és közönségdíjat a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adják át, továbbá a Példaképek 2014 című kiadványt is ekkor mutatják be a szervezők.

Az alapítvány programjainak fő támogatója a UPC Business, a Magyar Nemzeti Bank, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., az Eximbank és a Microsoft, kiemelt médiapartnere a Forbes és a Blog.hu.

A Példakép Alapítványról és az Év Példaképe Díjról bővebben a www.peldakep.hu oldalon tájékozódhatnak. Dr. Letoha Tamásról, az Év Példaképe Díj 2013-as nyerteséről itt olvashatnak:

http://peldakep.blog.hu/2014/01/18/az_ev_peldakepe_dr_letoha_tamas_570

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .