Csikk & Zacc blog indult!

Egy blog arról, hogy néhány MOMÉ-s arc az egyetemen felszedett tudással mély vízbe ugrik, és világhódító Start-Up-ot indít Budapestről. Nikotin, koffein, éjszakázás, emberi drámák, ropi és narancslé! – idéztünk az induló sztoriból és ajánljuk! 

Lassan elkezdjük a saját start-up dokumentum filmünket írni. Visky Ábel rendezővel és Kosztolni Ildikóval még nyáron egy start-up dokumentumfilm tervét kezdtük el összegründolni. És Ábel éppen tegnap kért tőlem klassz induló start-up sztorikat. Nos ezt neki küldöm és azoknak, akik szívesen követnék végig egy start-up születését. Kreatív műhelymunkát.

A sztorihoz annyit, hogy KARMA néven kezdték az inkubációban (előtte még így utaztunk Párizsba BlaBlaCart próbálni), utána PartiCity lett a munkanév, majd mára HitchHyper lett a sztoriból. Ma átdumáltuk az akciótervet, és estére már el is indult egy klassz blog. Utóbbiról a srácok nem is szóltak.

Képernyőfotó 2014-08-26 - 22.19.50

Szóval számos fejlemény várható még. De addig nézzetek be a ma született blogba:

CSIKK & ZACC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .