Blogzine

Tiszta kezek – magyar segítséggel

A Hand-in-Scan a Düsseldorfban mutatta be Medical Trainer  nevű új termékét.
Az évente Düsseldorfban megrendezésre kerülő MEDICA a világ legnagyobb egészségügyi szakvására. A 4 napos kiállításon a közel ötezer kiállító több mint 130.000 látogatót vonzott, amelynek kétharmada külföldről érkezett, 120 országból.
A HandInScan Kft. itt mutatta be új termékét – a Hand-in-Scan Medical Trainer-t – amely épp csak kigördült a budapesti gyártócsarnokból. A Hand-in-Scan egy kompakt kivitelű digitális kéz-szkenner, mely a kézhigiéné ellenőrzésére szolgál, és komplex szolgáltatásokat nyújt.

Hand-in-Scan device for objective hand hygiene control

A Hand-in-Scan forradalmi technológiája egy speciális kézfertőtlenítőszer használata után megméri a kézmosás hatékonyságát és azonnali, objektív visszajelzést ad a felhasználónak.
A Hand-in-Scan minden használat után azonnal elmenti a mérési eredményeket, melyek feltölthetők az internetes rendszerbe, amely alapján különféle kézhigiénés teljesítményt mutató statisztikákat szolgáltat a kórházi menedzsment részére. A Hand-in-Scan az első eszköz, amely biztosítja a kézhigiénia folyamata feletti teljes kontrollt.

Hungarian HandInScan team helps NUH staff to improve their hand hygiene - 2013 World Hand Hygiene DayA szakszerű, WHO által ajánlott kézfertőtlenítési technika oktatása segít csökkenteni a kórházi fertőzések által okozott megbetegedéseket, az extra költségeket és biztosítja a személyzet fejlődésének folyamatos nyomon követését.

A Hand-in-Scan Medical Trainer hivatalos piaci bevezetése hatalmas előrelépés a cég számára, melynek kapcsán a szakkiállítás során potenciális üzleti partnerek élénk érdeklődést mutattak Ausztria,Lengyelország, Csehország, Németország, Oroszország, Ukrajna, Svájc, Szlovénia és Irán piacain történő forgalmazására

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük